HWSW: Új Blade gamer notebookkal támad a Razer

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 24.
  • Hardver
Link másolása
Frissítette notebook-portfólióját a gamer hardvereiről ismert Razer, a cég továbbá egy új, a korábbi modellnél barátságosabb áron piacra kerülő, külső GPU-házat is bemutatott.

A notebookpalettát az új Razer Blade 15.6 erősíti, amely a 14 hüvelykes Razer Blade és a 17-es Razer Blade Pro közé ékelődik. Külsőre a vállalat maradt a szériánál megszokott dizájnnál, azaz a fekete, minimalista, alumíniumból mart háznál, illetve az RGB világítású billentyűzetnél. A formaterv, ahogy az a Razer gépeinél lenni szokott, kifejezetten letisztult, egyáltalán nem hivalkodó, a cég szerencsére nem követi a gamer hardverekre jellemző eltúlzott, "vad" vonalvezetést. A kijelző körül itt is sokat vékonyodtak a peremek, noha fölül a webkamera miatt megmarad a vaskosabb káva. A touchpad is nagyobb lett valamivel, továbbá eltűntek alóla az egérgombok, maga az érintőfelület lett "kattintható".

A 15,6 hüvelykes kijelzőnél a gyártó mindjárt három választási lehetőséget is ad, a gép elérhető 60 és 144 hertzes 1920x1080 pixel felbontású IPS-panellel, matt kivitelben, valamint 60 hertzes 3840x2160 pixeles érintőkijelző is választható hozzá. Az aluházban egy hatmagos Intel Core i7-8750H processzor zakatol, 2,2 gigahertzes alap- és 4,1 gigahertzes turbófrekvenciával. Ehhez igény szerint 16 vagy 32 gigabájt DDR4 RAM párosítható, illetve 512 gigabájtos vagy akár 2 terabájtos PCIe SSD. Ami a csatlakozókat illeti, a gép oldalain egy Thunderbolt 3 támogatással rendelkező USB-C aljzatot, további három USB 3.0-s mezei USB portot, egy miniDisplayPort csatlakozót és egy HDMI 2.0b aljzatot találunk.

Ha érdekelnek a további részletek, látogass el a HWSW oldalára, és olvasd el a teljes cikket!

6.
6.
LexerTheFirst
#1: Igen, ennyiből hoztam ki a ryzen 5-ös Nvidia 1070-es kártyával szerelt gépet, DDR4-es rammal, ugy hogy a többi dolog se volt márkátlan és még pénzem is maradt. Azt hiszem 380-nál álltam meg
4.
4.
s4jtqkac
#3: Hex naga... SZERKESZTÉS GOMB!!!!
3.
3.
s4jtqkac
#1: Egy havi fizu szerintem korrekt ár egy ilyesmiért. Én is pc párti vagyok am, de tesóm pl hallani sem akar bármiről ami nem hordozható. Vett egy blade prot múlt hónapban, lenyúlta a hét nagamat és azóta a szobájában van kb, szóval még kérdéses, h hova akarja hordozni pontosan..:D
2.
2.
zozo76hun
en pl mar nem hinnem hogy valaha gepet fogok epiteni. 2002-ben, az elso xbox-al sztem egy eletre lealltam a pc-vel, de legalabbis a hagyomanyos, epitett pc-vel. ha vissza is ternek a pc-s oldalra az biztos hogy valamilyen laptoppal lenne csak elkepzelheto. de egyebkent egyetertek. ha jo gepet akarsz, akkor a laptopnal rendesen a zsebbe kell nyulnod. na emiatt nem vettem jatekra laptopot sem. sokkal jobban kijossz egy epitett geppel.
1.
1.
markoci555
Ilyeneknél mindig az az első hogy megnézem az árat: fél milla :D
Kiknek készülnek ezek?
Ebből egy olyan gépet építesz hogy elszáll a farkad!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...