Kingdom Come: Deliverance - DLC-ütemterv

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 24.
  • Letöltés
Link másolása
A Mafia II fejlesztőiből verbuvált Warhorse hivatalosan is bemutatta, hogyan alakul majd a Kingdom Come: Deliverance következő egy évben várható DLC-inek a pontos megjelenési ütemterve.

A Warhorse a Twitteren erősítette meg, hogy a következő egy évben sem marad tartalom nélkül az év elején bemutatott Kingdom Come: Deliverance. A csapat kilenc további letölthető bővítményt tervez kiadni a játékhoz, amelyek között természetesen lesznek majd fizetős és ingyenes tartalmak is.

Valamikor a nyár elején mutatkozik be a From the Ashes, illetve az ingyenes Hardcore Mode, míg a napsütéses évszak végén érkezik az a werkfilm, ami azt mutatja be, hogyan is készült a játék. A falevelek hullásának kezdetén kapjuk meg a Sir Hans Capon tartalmat, míg télen a Bard of Bastards bővíti majd a DLC-k sorát egy újabb ingyenes kiegészítéssel, a Tournamenttel karöltve. Az ünnepi szezont a Warhorse két meglepetéssel tervezi majd feldobni, vagyis a rajongók megkapják a Combat Academyt, illetve a modtámogatást is ekkor érkezik a Kingdom Come: Deliverance-hez. Végül 2019 tavaszán megkapjuk az utolsó letölthető kiegészítést is, az A Woman’s Lotot.

 
1.
1.
Juha
Ez így igazából semmit nem mond. Jó lett volna utánajárni, hogy melyik cím mit is takar valójában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...