Először mozog a Yakuza 3 új verziója

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 25.
  • Videó
Link másolása
A Sega a héten jelentette be, hogy a Yakuza 3-at, 4-et és 5-öt is felújítja, és most megérkeztek a Yakuza 3 első kedvcsinálói is. Japánban augusztus folyamán jelenik meg a remaster, a nyugati verzióról még nincs hír.

Megérkezett a Yakuza 3 remasterének első előzetese, így végre vethetünk egy pillantást a héten bejelentett PS4-es verzióra. A Sega nem hagyja parlagon a sorozat kimaradt részeit, a Yakuza 3-at, a Yakuza 4-et és a Yakuza 5-ot is felújítja.

Az átdolgozott textúrák mellett a Yakuza 3 1080p-ben fut 60 fps-sel (összehasonlításként az eredeti PS3-as verzió 720p-t produkált 30 fps mellett). A játék augusztus 9-én debütál Japánban, a negyedik rész remastere ősszel, végül az ötödik rész 2019 elején érkezik.

A nyugati verziókról még nincs hír. Mi még a Yakuza Kiwami 2-t várjuk.

3.
3.
westhammer666
Nem Kiwami 3 lesz, hanem csak a sima Yakuza 3 felhúzva Full HD-ra, meg 60 FPS-re. A Kiwamik teljesen, nulláról felépített remakek, szerencsére a 3-4-5 azért nem annyira elavult mint a PS2-es 1-2, szóval azzal kevesebbet kell dolgozniuk. Trailer alapján nagyon bízható, ahogy kinéz meg amilyen lesz a Yakuza 3, ha eljut hozzánk, remélem nem a nyugati verziót veszik alapul, mert abból kivágtak sok mindent, meg a fordítás is olyan amilyen.

Most már kevesebb mint egy év a japán megjelenés után és jön is a Kiwami 2, szóval gyorsulnak a dolgok és bár megvan ps3-ra mindhárom, hallom hogy nyílik a pénztárcám és vándorol is a Segához, mihelyt megjelenik fizikálisan a 3-4-5 nálunk is.
1.
1.
RangerFox
Kíváncsi vagyok, mennyi időbe fog telni, hogy elkészüljön hozzá az angol felirat. De várom nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...