PC-re jön a Killer7 remastere

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Goichi "Suda51" Suda és Shinji Mikami közös kultjátéka idén PC-re is befut, ráadásul felújított formában. A Killer7 eredetileg 2005-ben jelent meg GameCube-ra és a PlayStation 2-re. Egy elborult akciójátékkal gazdagodnak a PC-sek.

Vajon mi sül ki abból, ha két designerzseni, Suda 51 és a Resident Evil atyja, Shinji Mikami egy közös játékot tesz le az asztalra? Természetesen a Killer7, amely 13 éve robbantott nagyot GameCube-on és PS2-n.

A fejlesztő, a Grasshopper Manufacture húszéves születésnapjának apropóján megrendezett livestreamben jelentették be Killer7 remaster-verzióját, amely 2018 őszén landol a Steamen. Két éve már számba vették a felújított változatot, de az csak most lett hivatalos.

Egy sötét világ bérgyilkosairól szól az anyag, egy igazi bosszútörténetet zongorázhatunk végig. Főhősünk Harman Smith, akinek 7 gyilkos személyisége van. Mindegyiket latba vetjük, hogy levadásszuk Kun Lant, aki világuralomra tör. A kurafi egy öngyilkos merénylőkből álló csoport, a Heaven Smile vezetője.

Suda51 alkotása hatalmas kedvenc a rajongók körében, és most végre a PC-sek is elmerülhetnek az egyedi hangulatú pszichológiai thrillerben HD-felbontás mellett.

Noha az eredeti játék felett a Capcom bábáskodott, a remastert a NIS adja ki.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...