Két év után új rendszerfrissítést kapott az Xbox 360

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 28.
  • Hardver
Link másolása
Ha egy ideje nem kapcsoltad be a porosodó Xbox 360-at, itt az idő beröffenteni, hiszen a Microsoft két év után egy vadiúj rendszerfrissítéssel vértezte fel a hivatalosan már nem támogatott konzolt.

Lehet, hogy már egy ideje nem kapcsoltad be az Xbox 360-adat, és csak a tévé alatt porosodik, ám itt az idő, hogy nosztalgiázz egyet! A Microsoft két év után egy új rendszerfrissítéssel lepte meg a nagyérdeműt.

A legutóbbi update még 2016. március 29-én érkezett - körülbelül egy hónappal azelőtt, hogy a redmondi cég bejelentette, hogy a konzol gyártása hivatalosan is leáll.

A május 22-én érkezett rendszerfrissítés csak "kisebb hibajavításokat és fejlesztéseket" tartalmaz, szóval újdonságok nincsenek, nem rajzolták át a dashboardot sem. Ettől eltekintve, dicséret illeti a Microsoftot, amiért továbbra is támogatja az előző generációs masinát.

Az Xbox Live és a Marketplace továbbra is támogatott a régi konzolon, jóllehet az Xbox One már több mint 500 Xbox 360-as játékot képes futtatni a visszafelé kompatibilitás segítségével. A lista hetente újabb címekkel bővül.

Mi a helyzet a konkurenciával? A PS3 rendszere tavaly novemberben kapott utoljára frissítést, míg a Wii U 2017 júliusában.

16.
16.
McDuff
#12: Ezt sztem még nem tudhatjuk, mint ahogy ők, se mert nincs még jelen 1 éve se.
15.
15.
McDuff
Én pont aznap bekapcsoltam, mert otthon tartózkodtam, nem az albiban és le is szedte. Csak a GDPR miatt jött ki, semmi más, nincs benne egy deka bug fix se.
14.
14.
Gaboo77
#12: Félreérted! A Game Pass exkluzív nélkül is elmegy a hátán, nem érdemes bele egyedileg fejleszteni! Erről beszéltem! Maga az exkluzív nem térül meg, mert az olyan mintha ingyen adná. Mert aki előfizető, az nem fogja megvenni, mert megkapja ingyen. De az akkor is előfizető, ha csak multi cím van.
12.
12.
supair
#11: Relatív ingyen mi?...........saccolj kedves Gaboo mennyit hozhat nekik egy évben a gamepass?????
Ne érveljünk butaságokkal azért.
Egy biztos a Micro nem hülye.Örülök hogy van Két konkurrens cég akik versenyeznek egymással a kedvenc piacunkon.Kíváncsian várom mit hoz a jövő...........És nem találgatok meg jósolgatok mert valójában egyikünk sem tudja mi zajlik a háttérben.
11.
11.
Gaboo77
#10: Hát akár csak ez a hozzászólás.... A lényeg: gondolom a GDPR miatt kellett valamit javítani benne. Nem nagy dolog, de ez nem gesztus, hanem kötelező nekik. Meg amennyi időt erre fordíthattak, abból nem lesz exkluzív cím! :) Most már szerintem mindenki várja meg az E3-at és lássuk mi lesz. Exkluzív csodákra meg azok után, hogy mindegyiket ingyen adják a Game Pass-ben, ne is várjon senki! Minek ölnének bele milliókat, ha relatív ingyen adják?! Ennyire még ők sem hülyék szerintem...
10.
10.
Ó hát gyerekek a microsoftot ezen az oldalon mindig le kell szólni,miközben a ps4 egy alcatel one touch szinten van a mai napig :)
9.
9.
Csoki80
#3: Azért a pár játékért kölcsön is kell kérnem egy PS4 et meg Switch-et is :-)
6.
6.
Slik
olyan felesleges dolgokkal utik el a munkaidejuket az emberek az ms nel
mikozben mindenki rajtuk rohog mostanaban
3.
3.
Lorthirash
Válasz a cikkre, a konkurencia új exkluzívokat készít (God of War, Zelda....,
2.
2.
Neo1989
Én nem igazán foglalkozom a Software up-okkal mivel a Single-t így is úgy is viszi.
Mondjuk azon mikor magyar lett a PS4 kicsit meg is lepődtem de nem oszt nem szoroz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...