Két év után új rendszerfrissítést kapott az Xbox 360

Ha egy ideje nem kapcsoltad be a porosodó Xbox 360-at, itt az idő beröffenteni, hiszen a Microsoft két év után egy vadiúj rendszerfrissítéssel vértezte fel a hivatalosan már nem támogatott konzolt.

Lehet, hogy már egy ideje nem kapcsoltad be az Xbox 360-adat, és csak a tévé alatt porosodik, ám itt az idő, hogy nosztalgiázz egyet! A Microsoft két év után egy új rendszerfrissítéssel lepte meg a nagyérdeműt.

A legutóbbi update még 2016. március 29-én érkezett - körülbelül egy hónappal azelőtt, hogy a redmondi cég bejelentette, hogy a konzol gyártása hivatalosan is leáll.

A május 22-én érkezett rendszerfrissítés csak "kisebb hibajavításokat és fejlesztéseket" tartalmaz, szóval újdonságok nincsenek, nem rajzolták át a dashboardot sem. Ettől eltekintve, dicséret illeti a Microsoftot, amiért továbbra is támogatja az előző generációs masinát.

Az Xbox Live és a Marketplace továbbra is támogatott a régi konzolon, jóllehet az Xbox One már több mint 500 Xbox 360-as játékot képes futtatni a visszafelé kompatibilitás segítségével. A lista hetente újabb címekkel bővül.

Mi a helyzet a konkurenciával? A PS3 rendszere tavaly novemberben kapott utoljára frissítést, míg a Wii U 2017 júliusában.

16 komment - szólj hozzá!