Halloweeni LocoRoco meglepetés

  • Írta: Daks
  • 2006. október 31.
  • Letöltés
Link másolása
Szellemek, vámpírok és lidércek PSP-n! A Sony igazi stílusos, Hallooweeni meglepetésről gondoskodott a népszerű LocoRoco rajongói számára.
Szellemek, vámpírok és lidércek PSP-n! A Sony igazi stílusos, Hallooweeni meglepetésről gondoskodott a népszerű LocoRoco rajongói számára.


Október 26. óta a PSP tulajdonosok teljesen új és szellemes, Halloween témájú pályát tölthetnek le a yourpsp.com oldalról.

A szeretnivaló és szórakoztató LocoRoco teljesen új dimenziókba tér át, ahol tökök, denevérek és mindenféle rémisztőbbnél rémisztőbb dolgok repkednek be, az amúgy nagyon békés és nyugodt világba, ezzel is új fordulatot hozva, amitől a LocoRoco játékosok csak fél szemüket eltakarva mernek majd játszani! De azért ne rémülj meg annyira, ez a speciális kiadás is megtartotta azokat az élvezetes vonásokat, amelyek oly sikeressé tették a játékot.

Beszerezni is nagyon könnyű: a PSP tulajdonosoknak mindössze annyit kell tenniük, hogy online ellátogatnak a yourpsp.com letöltési részlegére, vagy ha egy PlayStation Spot közelében vannak, akkor onnan is áttölthetik.

De a letöltéseknek nincs itt vége, mert hamarosan megjelenik a LocoRoco karácsonyi kiadása, hogy időben ráhangolódhass az ünnepekre! Pattanj hát fel a seprűnyélre, és irány az év legszellemesebb letöltése a www.yourpsp.com oldalon!

1.
1.
machintos
királyyság!!már töltöm is:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...