Kiszivárgott a Games with Gold júniusi kínálata

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 29.
  • Pletyka
Link másolása
Bár alapesetben fenntartással kezelünk minden hasonló "kiszivárgott" listát, ám most hihetőnek tűnik a felhozatal, lévén az Xbox német részlegétől származnak az információk. Az egyik cím az Assassin’s Creed Chronicles: Russia lesz.

Az Xbox Wire hírcsatorna német részlege idő előtt megszellőztette a Games with Gold júniusi kínálatát. Az ominózus oldal még mindig éles, csupán a beharangozó videót távolították el. A forrás tehát megbízhatónak tűnik, nem hinnénk, hogy változtatna rajta a Microsoft.

Eszerint Xbox One-ra az Assassin’s Creed Chronicles: Russia lesz elérhető június 1-30. között. A másik két cím is előző generációs anyag, ám a visszafelé kompatibilitásnak hála Xbox One-on is futtatható. Június 15-ig a Sonic All-Stars Racing Transformedet, majd a hónap második felében LEGO Indiana Jones 2: The New Adventurest zsákolhatjuk be.

Ha MOBA-rajongó vagy, bizonyára örülni fogsz a Smite 100 dollár összértékű DLC-jének is, amely 20 istent és 50 egyéb elemet nyit meg a free-to-play címben.

Remélhetőleg órákon belül hivatalos lesz a lista.

Update! A Microsoft formálisan is megerősítette a felhozatalt.

19.
19.
bszunyoghy
#11: Az xbox.com-on bejelentkezel. Megkeresed a regiódat. Beállitod a helyesre(ahol a élsz és a fizetési kártyád való). Ezt 3 havonta tudod csak módosítani tehát óvatosan. Kész.
18.
18.
delphijos
Amúgy tényleg uncsi állandóan sírni a felhozatal miatt mindkét oldalon. Aki ezekre a játékokra “vár” , az rossz hobbit választott....
17.
17.
delphijos
#11: A One Store, és a 360 Marketplace az nem ugyanaz, függetlenül attól hogy One-on mindkettő elérhető ( persze a Marketpace-en csak a BC játékok latszanak ) . Ha jol emlekszem azt külön be kell “állítani”, például a régiót. Mert alapértelmezetten nekem USA volt beállítva, hiába állítottam be Magyarországot a Store-nál.
16.
16.
Thor Vath
#11: Nekem akkor volt ilyen gondom pár játékkal, amikor a Gold accountom nem stimmelt a lakhelyemmel - magyarul, angol volt az accountom, ott nyitottam, hazaköltöztem Magyarországra és azok után szerintem IP cím alapján kiszagolta, hogy valami nem kóser (szerintem korhatárbesorolás-, nyelvtámogatás-, vagy licencproblémák lehettek).
Tíz emberből kilenc rávágja, hogy ez hülyeség (a tizedik meg én vagyok), de amikor “átköltöztettem” az accountomat Magyarországra, mégis csak megszűnt ez a probléma.
Csak egy tipp.
15.
15.
Yanez
#14: Ha a kommentem szerinted provokáló, akkor nem nálam vannak a gondok. Max egy seggeszki féle fanboy troll láthatja benne a provokálást, de az olyanok észrevétele csöppet sem érdekel. Jobb ha túlteszed magad ezen, mert a jövőben is lesz témához kapcsolódó saját véleményem.
14.
14.
frankdelgado
#9: Igen,de mint ahogy kidobónak sem szabad provokálni (elvileg), úgy neked sem. vagy akkor ne legyél modi és nyomhatod a rajongó szöveget a hazai pályának. Ennyi. Egyébiránt nagyon csöves dolognak tartom ezt a havonta remegést, hogy mi lesz a goldba, meg psn-en. Amivel akarok játszani, azt megveszem. Nyílván a lehető legolcsóbban. A goldra a multi miatt fizetek elő.
13.
13.
#4: A Smite bőven idei generáció, ha arra gondolsz.

Amúgy lehet ingyen jó az a csomag amit hozzávágnak az emberhez, de alapból az a 100 pénz baromira nem éri meg. 30-ból megvehető a god pack ami az összes jelenlegi és jövőbeni karaktert feloldja, ennek a száma meg már a százat nyaldossa. Az 50 extra cucc az előbbi mellé meg garantálom, hogy 0 értékesnek tekinthető dolgot fog tartalmazni, ugyanis a Hi-Rezről beszélünk.
12.
12.
mjsilvester
Én le..arom mit ad ha nagyon kell valami megszerzem és késsz :-D :-D :-D :-D
Amugy meg nem tom mit kell megint a Sonyt idekeverni :-P :-P :-P
11.
11.
Aanash
Sziasztok.
Egy kèrdès.
Előző generációs játèkot hogyan tudok leszedni a golddal?
Mármint az akuálisat.
Mindig kèr valami fizetèsi módot vahy mot, aztán meg annyit ír hogy nem lehetsèges pedig van goldom.
Válaszokat köszönöm szèpen.
9.
9.
Yanez
#8: Leleplezem a nagy titkot: a modi is ember és ugyanúgy lehet véleménye bármiről! Csak pszt, el ne mond senkinek!
8.
8.
frankdelgado
#1: Sokkal több neked sincs. Van egy rossz hónap azt vinnyogtok, mint a bagzó macska. Momdjuk a legkevesebb a modinak van, mert rögtön ràugrik mint gyöngytyúk a zöld takonyra. A sonicnak kifejezetten örülök egyébként, mert azt jàtszották a gyerekeim 360 on. Lego jàték meg jöhetnekik minden mennyiségben.
7.
7.
Yanez
A Sonic All Star Racing ps-éknél volt már vagy 5 éve ajándékba. Kb 20 percet tudtam csak játszani vele, pedig alapból kedvelem a hasonló játékokat. A legós game még jó is lehet! Összességében viszont az e havi ajánlat gyenge, mint a koffeinmentes kávé. Meglátjuk mit villant a konkurencia, de fogadni mernék, hogy ennél jobb lesz!
6.
6.
Ra1D3n
Eddig jóformán a legtöbb hónapban akadt valami jó, de ez most nem mondható el. Lego játékoktól már hányok, mindegyik ugyanolyan, csak a setting más, Sonic racing szintúgy totál hidegen hagy, a Mobák nem kötnek le semeddig sem, az AC Chronicles-ök meg a China alapján végtelenül unalmasak. Ez a lista egy nagy nulla. Ha a Sony nem adna semmit sem június hónapra, még az is jobb lenne ennél.
5.
5.
Adritt7
Igaz! Tényleg az AC az mostani! Tévedtem.
4.
4.
Gykrizsi
Amúgy ez a Smite nekem fura lenne, azért nem hiszem.
3.
3.
Gykrizsi
#1: Ebben mi az előző generáció? Mindig van 360 cím, a másik kettő meg ebben a generációban jelent meg.
2.
2.
Sandic1994
#1: Halkan jegyezném meg, hogy májusban a Sony is előző generációs címeket adott...
1.
1.
Adritt7
Gratula! Előző generációs címet adni!! Ehhez pofa kell! Kompatibilitás oda vissza!!! Erre kellett ez is!!! Aki a Sonyt szidja annak nem sok" agyveleje "van!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...