Íme, a PlayStation Plus júniusi felhozatala

  • Írta: fojesz
  • 2018. május 30.
  • Akció
Link másolása
A Sony is lerántotta a leplet a prémiumszolgáltatása júniusi játékfelhozataláról, ezúttal ráadásul szokatlan kínálatot válogatott össze a cég, hiszen egyetlen cross-buy anyagot sem találunk közöttük.

Ennek megfelelően platformonként két-két játéknak örülhetünk, és ami azt illeti, a PlayStation 4-kínálat megint jól alakult, hiszen mind az XCOM 2, mind a Trials Fusion jó értékeléseket kapott annak idején.

A felhozatal június 5-én frissül, a játékszabályok pedig a szokásosak: előfizetőként bármikor játszhatsz velük, de csak akkor, ha időben hozzáadod őket a könyvtáradhoz. Ennek megfelelően a májusi kínálatot (köztük a Beyondot és a Rayman Legendset) is jövő hét keddig van időd hozzácsapni a gyűjteményedhez. Lássuk az aktuális címeket:

PlayStation 4

  • Trials Fusion
  • XCOM 2


PS3

  • Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier
  • Zombie Driver HD: Complete Edition


Vita

  • Atomic Ninjas
  • Squares
33.
33.
almaspite
#28: Xcom első részével, és másodikkal szerintem a legnagyobb gond, hogy próbáltak nyitni a nagy közönség felé. Persze ettől még jó játékok maradnak, és a fejlesztőknek is meg kell élniük valamiből. De pld őskorszaki UFO-hoz, xcomokhoz képest erősen lenyomták a lehetőségeket, fegyverekben, páncélokban, karakter fejlesztésben egyaránt. És kicsit jobban erőltetik a történetet. Illetve rövidebb, ami szintén jobban fekszik a mai nagyközönségnek.
31.
31.
zozo76hun
A Beyond elejen, kicsit rendet tettem a csaj szobajaban (ahol a kartyakat kellett kitalalni), a csaj teljesen be volt rezelve, ki akart menni a szobabol de a bezart ajto miatt nem tudott. Mikor mar mindent mozgattam a szobaban, rangatja a kilincset es elkialtja magat: NEM NYILIK EZ A KURVA AJTO!

Na mar ezert a mondatert es jatekert is megerte a PS4PRO... :)
30.
30.
DarkLord
#20: Jó kis történet játék. Nekem tetszett csak megint az volt a fura, hogy lányt irányítunk és ilyen szerelmi baromságok is vannak benne azt meg 40 éves férfiként kicsit fura, hogy most megcsókolsz e egy srácot a játékban a kiscsajjal vagy sem :D Én mindig ellenséges voltam a srácokkal ezért ilyen ügyekben . Ugyanaz, mint a Life is Strange-nél is, hogy ilyen csajos dolgok is vannak benne 8igaz itt jóval kevesebb), de maga a történet az nagyon jó és vannak benne tényleg olyan fejezetek, amik nagyon ütnek. pl. a Homeless vagy a Navajo.
29.
29.
Sandic1994
Az kimaradt, hogy kevés játék van, aminek tudnék örülni, és még nincs meg, a legtöbb címet azért behúzom leárazáskor, ami érdekel.

Nagyjából ezeknek a címeknek örülnék, amire lehet reális esély a közeljövőben:
Wolfenstein Old Blood vagy New Order, Flatout 4, Far Cry Primal, Unravel.
28.
28.
Sandic1994
Az XCOM 2 nagyon réteg játéknak tűnik, nem az én stílusom, de ha valaki örül neki, nem sajnálom tőle, a Triallal meg később jó lesz majd baromkodni.

Igazából nem is bánom, hogy olyan a felhozatal, ami kevésbé érdekel engem, még a Mad Max-et sem vittem végig áprilisból, ráadásul most ruháztam be nem rég a Fallout 4-re valamint a Witcher 3-ra (jobb későn, mint soha), szóval egy jó darabi el leszek.
27.
27.
Ra1D3n
Az ms felhozatala június hónapra a kurva gáz, szégyellnivalóan szar szint. A PS4-re ez a két cím viszont akárki akármit mondd, kategóriájukon belül is kiemelkedőek és kurva jó címek.
25.
25.
Norbiii
#23: :)

És filmekben is komálom ezt a stílust. :)
24.
24.
BandiSecurity86
XCOM 2 már régen szemezgetek,de mindig paráztam hogy nem lesz nekem való.Most kb ingyen kiderűl :)
23.
23.
BandiSecurity86
#22: Nekem is az eggyik kedvencem :)
Valamit nagyon telibe találtak benne az én személyemnek.
22.
22.
Norbiii
#19: A Beyond Two Souls a kedvenc Ps játékom. :)
21.
21.
zozo76hun
nincs mit szepiteni, hasonloan az xbox-os felhozatalhoz: ez is ugyanolyan szar mint az...
20.
20.
Yanez
#19: És hogy tetszett a Beyond?
19.
19.
DarkLord
Nem az én hónapom, de úgyis még annyi elmaradott van, hogy épp 1 hónap alatt kitudok 1 ilyen játékot tolni, amit adnak. Most végeztem a Beyond-dal is, azért siettem hátha adnak valami jót és legyen hely neki..ha tudom nem sietek :D
18.
18.
A Trials is tipikusan olyan játék, amit a user content visz el a hátán. Abból pedig nagyon sok van, és nagyon jók is akadnak.

https://www.youtube.com/watch?v=3aUFsGC9JGM
5.
5.
frankdelgado
hú ez sokkal jobb, mint a boxos felhozatal....
2.
2.
RangerFox
#1: A Xcom egy körökre osztott srpg, tippre nagy valószínűséggel nem jönne be neked + a ps4 portja nagyon rossz lett, amit azóta se javítottak.. A Trials Fusion pedig egy rage game, olyan mint az urban trial freestyle (régebbi vitás plusos cím). Kb mobilos játék szint, tele beteg agymenésekkel (unikornison is végigmehetsz a pályán motor nélkül pl.), amúgy minőségi cucc, de nem tripla A kategória.
1.
1.
Yanez
Hát ezek közül nem nagyon érdekel egy sem. Esetleg valaki tud ezekről a játékokról valami véleményt mondani? Mert amúgy nem is nagyon ismerem őket, max képekről, régebbi gameplay vidikről.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...