Tölthető a FIFA 18 ingyenes vébéfrissítése

  • Írta: fojesz
  • 2018. május 30.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap óta tölthető le a FIFA 18 ingyenes vébéfrissítése, amelynek hála a tornára kijutott harminckét csapattal és még további tizenhét válogatottal küzdhetünk a világbajnoki címért.

Sűrű időszaknak néznek elébe a focikedvelő játékosok, ugyanis alig ér véget az E3, de június 14-én már indul is a labdarúgó-világbajnokság Oroszországban. Az EA Sports egy ingyenes vébéfrissítéssel ünnepli a nagy eseményt a FIFA 18-ban, amit tegnap óta tölthetnek le a rajongók PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre is.

Az update-nek hála a világbajnokság összes standionjában gyepre léphetünk majd a vébére kijutott harminckét csapattal, illetve tizenhét olyan válogatottal is, akik nem lesznek ott a tornán. Emellett felbrandelt HUD-nak, egy, a karriermódhoz hasonló vébémódnak, valamint a PC-, PS4- és Xbox One-verziók esetében online bajnokságoknak is örülhetünk. Az Ultimate Team mód négy új Icon-kártyát kap Gary Linekerrel, Bobby Moore-ral, Miroslav Kloséval és Hidetoshi Nakamurával, továbbá az EA megígérte, hogy a bajnokságban érintett kártyáin napi szinten frissülnek majd a játékosok statjai.

16.
16.
Beniciodeltoro
#8: Én Fifával még olyan élvezhető meccset sose játszottam mint a PES-el, igaz agresszívabban letámadnak a PES-ben, de abban az ütközésektől kezdve a helyzetek kialakításáig, minden szuper.
A lelátó még elég ronda, azén még kellene javítani, de ha a PES-nek a körítése is olyan profi lenne mint a Fifáé akkor a Fifának esélye nem lenne.
Meg ugye a liszensz probléma, ez még negatívum.
15.
15.
pkflavio
Hihetetlen bugos lett a játék a frissítés után az EA fogta és lekapcsolta gyakorlatilag a Storet ahol vehetsz packokat. A WC mod nem nagy szám szerintem, elég hamar lett egy igen erős keretem.
14.
14.
pkflavio
#10: Fifa 14 IS tartalmazott WC mod-ot ami ugyan ilyen frissítés volt, is igen jól mondod emellé érkezett last gen re a Wc játék :)
12.
12.
Chelseafan1989
#11: https://youtu.be/dR1Ya888yOw
11.
11.
Chelseafan1989
#10: Én tisztán emlékszem 2014 májusában vettem a ps4-et Fifa 14-el és ingyen frissítették a vb-t ugyanúgy ahogy idén is.
10.
10.
RangerFox
#9: 2014 Fifa World Cup Brazil néven jelent meg az utolsó játék, nem frissítés volt és last genre jött ki.
8.
8.
manderel
#1: Valahogy nem tudom megszokni a PES-t, pedig próbálom szeretni és több esélyt is adtam már neki. Legutóbb a FIFA 17-ről PES 18-ra váltáskor, de végig az az érzésem volt hogy évekkel le van maradva játékmenetben még az előző évi FIFA-hoz képest is. Vissza is váltottam rá egy idő után.
Próbálkozom majd még biztosan, a következő PES is kap esélyt.
6.
6.
Sandic1994
A SW:BF II után a felháborodás úgy néz ki megtette a hatását. Azóta, mintha elindult volna jó irányba az EA. Emlékszem, régen még önálló játékként lehetett megvenni a VB/EB kiadást, most meg ingyen hozzácsapják a játékhoz. Csak így tovább.
Még a minőségre kellene rámenni.
5.
5.
Macifasz
Gyorsan meg is nyertem az Angolokkal, ha már valódi esélyük úgy se lesz a végső győzelemre. :-D A második menetet a Belgákkal tolom, de még akarok egy Németet is. :-) Aztán go vissza a menedzser módba. :-)
3.
3.
GemForge
#1: A fiam a PES-re esküszik, a FIFA-t nem szereti. Én laikusként csak annyit tudok ehhez és az előzőekhez hozzátenni, hogy elnézve a két játékot: a játékosok mozgását, a labda viselkedését, meg az összbenyomást a FIFA egyetlen előnye a licenszjogok bi- torlása/rtoklása. Alapjaiban kellene sztem azt ott újraírni, programozni stb... mert iszonyat béna a PES-hez képest.
2.
2.
Yanez
Tegnap kipróbáltam. Beléptem az online VB módba és elsőre elvittem a serleget! :) Nekem nagyon adja a hangulat!
1.
1.
Norbiii
15-20 éve fifázom, és nagyon jól megy. A Pes 2018 kedvéért abbahagytam sok-sok év "munkáját".

Nagyon vártam ezt a VB játékot, de Fifa körítésben sajnos ez nem az igazi. Lehet erős kijelentés, de a Fifa a Peshez képest egy amatőr JÁTÉK! Ha nem ismerném a Pest, lehet másképp vélekednék.....viszont a sok pesezés után a fifa nekem "játszhatatlan" volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...