Project Wingman - az Ace Combat nyomán

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Árkád repülős játékot fejleszt PC-re egy független csapat, a Project Wingman nem titkoltan az Ace Combat szellemi örököse lesz. Noha a Kickstarter-kampány csak most indult, máris összejött a pénz rá. Már a demót is letölthetitek.

Ha véredben vannak a légi harcok, de a szimulátorok megfekszik a gyomrodat, akkor a Project Wingmanre érdemes lesz figyelned! Abi Rahmani csapata az Ace Combat szellemiségét viszi tovább saját játékában, amely kitalált környezetben játszódik, de valós vadászgépeket vezethetünk benne.

Az arcade stílusú anyagban természetesen a harcé lesz a főszerep, géppuskával és rakétákkal semlegesíthetjük az ellenséget. Minél jobban teljesítesz, a jutalom is annál nagyobb lesz. Az ászok a missziók után nagyobb fizetést kapnak.

A sztori szerint a mi világunkhoz hasonló bolygón egy kataklizma egy eddig elfeledett nyersanyagot hozott a felszínre. A frakciók között megindul a harc az értékes erőforrásért, amely közvetlenül a bolygó magjától ered.

A kampány mellett egy Conquest módot is találunk, amely roguelike- és RPG-elemekkel operál. Nemcsak a saját gépünk fejlesztésével kell foglalkoznunk, hanem egy hadsereget is fel kell állítanunk, mivel az ellenség egyre erősebben támad. A csomag része egy free flight mód is, ahol csak a repüléssel foglalkozhatunk harcok nélkül.

A srácok 26,4 ezer dollárt szerettek volna összekalapozni a Kickstarteren, de egy nap után már 36 ezer dollár jött össze, így a Project Wingman már biztosan napvilágot lát PC-n 2019 májusában. A játék támogatja a VR-szemüvegeket is.

A demó már elérhető mindenki számára. A kipróbálható változat három küldetést, három repülhető gépet és tízféle fegyvert kínál.

4.
4.
crytek
Valami jókis Airfix Dogfighter jöhetne Unreal Engine 4el.
De ez sem rossz. Várjuk
3.
3.
zozo76hun
nezzetek meg a cikkben a naplementes utolso kepet. ez mekkora lehet VR alatt!!!
2.
2.
GAMEROD
Remélhetőleg visszatérnek lassan a TFX, F22-es idők. Nagyon halovány volt a vadászgépes felhozatal az elmúlt évtizedekben.
1.
1.
dareal
aki viszont inkább szimulátorozna, annak ajánlom az X-Plane 11-hez készült ingyenes HungaryVFR kiegészítőt :)

https://www.youtube.com/watch?v=pwiHGtf5ljQ
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...