Újabb infók a Sonic-filmről

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 31.
  • Cooltúra
Link másolása
A mozis videojáték-adaptációkkal kapcsolatban meglehetősen veszélyes dolog előre lelkesedni, ugyanis egy-két példa kivételével a legtöbb csapnivalóan sikerült. Reméljük, a Sonic the Hedgehog lesprinteli a műfaj gonosz démonjait!

Az utóbbi időben jó dolga van a Sonic-rajongóknak; tegnap a Sega bejelentette a vadonatúj Team Sonic Racing versenyjátékot, ma pedig újabb hírek láttak napvilágot a Sonic the Hedgehog-filmmel kapcsolatban. A Variety értesülései szerint - akik ilyesmi témában viszonylag ritkán lőnek mellé - a Westworld cowboy sztárja, James Marsden is szerepelni fog a kék sündisznó kalandjainak filmes változatában.

Maga a film feltételezhetően egy élőszereplős/animációs hibrid lesz, és egyelőre még teljes mértékben tisztázatlan, hogy Marsden milyen szerepet fog játszani, de igencsak valószínű, hogy a Sonic sztárjai CGI-karakterek lesznek, míg Marsden egy hús-vér karaktert fog alakítani. Valami olyasmit feltételeznek, mint anno a Roger nyúl a pácban, vagy később a Space Jam – Zűr az űrben.

A filmmel kapcsolatban egyébként külön érdekesség, hogy ez lesz az első filmadaptációja az 1991 óta létező Sonic-sorozatnak. A rendező a kevésbé ismert Jeff Fowler lesz, akihez executive producerként a Deadpool rendezője, Tim Miller társul. A megjelenés 2019. november 15-én várható a jelenlegi tervek szerint.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...