Hivatalos: jön az Assassin’s Creed: Odyssey

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnap kiszivárgott kép az ókori görög, hoplita sisak formájú kulcstartóról odáig vezetett, hogy a Ubisoft kénytelen volt reagálni, és megerősítette, az idei E3-on hivatalosan is bemutatkozik majd az Assassin’s Creed: Odyssey.

Az Assassin's Creed-sorozattal egyelőre nem nagyon van szerencséje a Ubisoftnak. Tavaly egy promóciós póló buktatta le idő előtt a széria egyiptomi kitérőjét, idén pedig egy hoplita sisak formájú kulcstartó lett a ludas.

A tegnap kiszivárgott fotó után a Ubisoft ugyanis a Twitteren reagált, és hivatalosan is megerősítette, hogy készül az ókori Görögországban játszódó epizód, ahol jó eséllyel a spártaiakon lesz a hangsúly. Ezt a Twitteren bemutatott nagyon rövid teaser trailer is megerősíti, ami remekül megidézi a 300 egyik ikonikus jelenetét.

A bejelentéssel az is biztossá vált, hogy az Origins előtti nagy csendet követően ismét visszaáll az évenkénti megjelenésre a sorozat.

14.
14.
#12: Ez úgyis hamarosan kiderül, de egyébként én nem csodálkoznék, ha készen lenne idén. Végül is az előző résszel elkészítették az alapokat és ha valakik, akkor ezek tényleg újra tudják textúrázni egy év alatt.
13.
13.
BockÚr
Ez valami borzasztó béna teaser, hát hogyan zuhan az az ember?
12.
12.
"A bejelentéssel az is biztossá vált, hogy az Origins előtti nagy csendet követően ismét visszaáll az évenkénti megjelenésre a sorozat."

Ez most mi? Vélemény? Spekuláció? Következtetés?

Semmiképpen nem tény, azaz nemhír, ugyanis ez a Twitteren nem derült ki. Simán lehet, hogy idén jelentik be a játékot, de csak a jövő évben jelenik meg

11.
11.
iPatrick
Csak legyen benne legalább egy-egy
- Nő
- Fekete
- Transzexuális
- Homoszexuális
És már garantált is a 10/10 IGN és GOTY
10.
10.
Bár a sok pletyka elég eltérő dolgokat állít, a választható férfi/női karakter, a hajózás visszatérése - mármint Black Flag szinten - és a sztorit befolyásoló döntési helyzetek szinte mindegyikből visszaköszönnek. És ez utóbbi nekem nagyon nem tetszik..
9.
9.
Azért az idei megjelenés még nem 100%. Hallottam olyat is, hogy márciusban jön, mint most a Far Cry például. Jobb is lenne. Az Origins picit rendbe tette a sorozatot, ne rakják ugyanarra a futószalagra vissza megint..
8.
8.
sasncore
Ja kemények voltak, mint a képen:
http://i.imgur.com/vljamRC.jpg

6.
6.
Macifasz
#5: Kratos és a 300 film óta tudjuk, hogy a spártaiak bizony nagyon kemények. ;-) :-D
5.
5.
ollie92
A faszi jó combos lehet, ha ilyen lazán elrúgja 10 méterre a picsába....
4.
4.
Macifasz
Az Origins után ez is nagyon jónak tűnik. :-) Ha megtartanak mindent onnan, ami jó volt, és ezek mellé még belevisznek pár apró újdonságot, akkor én már nagyon elégedett leszek. :-)
3.
3.
Gaboo77
2.
2.
RangerFox
Ha tartja azt a színvonalat, amit az Orihgins képviselt, hasonló tartalommal, valamint minőségi dlckkel, akkor várom szeretettel. De amúgy is, minden AC kötelező vétel számomra.
1.
1.
azureknight0715
Hát az origons nagyon bejött, ha marad olyan, ès mellè rágyurnak a törtènetre ès a mellèkküldetèseket is egy kicsit változatosabbá teszik akkor várós lesz nagyon :) amúgy várnèk már egy fasza női főszereplőt pl Ayat nagyon eltalálták az originsben csak kevès ideje volt sajna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...