Egy kislány is besegít a Battle Princess Madelynnél

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A hétéves Madelyn Obritsch vezetésével készülő kisebb indie projekten már több éve dolgozik az ötfős fejlesztőcsapat. A játék alapjaiban egy fantasy platformer, pixelart megjelenítéssel.

A játék története szerint a fiatal lánylovag, Madelyn életét követhetjük nyomon, és az ő hűséges társát Fritzyt, a szellemkutyát. A kalandok során az ifjú lovag célja, hogy megmentse királyságot és a családját a gonosz varázsló karmából.

A küzdelem rendkívül változatos helyszíneken folyik, harcolhatunk temetőben, mocsárban, vidéki tanyákon és kastélyokban a gyermeki fantázia ihlette gonosz ellenfelek armadája ellen. A lélegzetelállító látvány és áll-leejtős zenei háttér mellé tökéletesre csiszolt játékmenetet ígérnek a készítők.

A játékot egyébként a Ghouls ’n Ghosts ihlette, melyben Madelyn – a fejlesztés hétéves vezetője – azonnal szerepelni akart, amint találkozott vele. Miután apukája elmagyarázta neki, hogy azt a játékot nem ő készítette, így a kislány nem bukkanhat fel benne, elhatározták, hogy nekilátnak egy saját játék tervezésének, amiben ő maga lehet a főszereplő.

 


A projekt mögé később másik három fejlesztő is betársult, így a végére annyira komoly lett a helyzet, hogy a játék hivatalosan is megjelenik Steamen, azt viszont nem tudni még pontosan, hogy mikor. További információkat és érdekességeket a játék steames oldalán találhattok.

1.
1.
silkgoat
Mennyire cuki tortenet mar. Marketinges skillekre otos a fejlesztoknek. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...