Akció-RPG lesz a Warhammer: Chaosbane

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Warhammer univerzuma szépen bővül tovább, a legújabb próbálkozó a Bigben és az Eko Software. A Warhammer: Chaosbane egy akció-szerepjáték lesz, amely a káoszba taszított Old World kontinensen játszódik.

Ami a Warhammer 40.000-nek az Inquisitor - Martyr, az a fantasy Warhammernek a Chaosbane lesz. Ez is egy ugyanolyan felülnézetes akció-RPG, mint amilyen a magyar Neocore gyermeke. A játékot How to Survive-ot elkövető Eko Software készíti a Bigben bábáskodása mellett.

A srácok szerint a Warhammer: Chaosbane az Old Worldre repít el bennünket, ahol a háborúk káoszba taszították a kontinenst. A játék kezdetekor többféle faj közül választhatunk: lehetünk emberek, high elfek, wood elfek vagy törpék, majd indulhat a számos ikonikus helyszín felfedezése.

Bejárhatjuk Praag elátkozott városát és Nulnt is, amely a Birodalom egykori fővárosa volt. A játékmenet a Diablóra emlékeztet, fegyverrel és mágiával is érvényesülhetünk, karakterünk folyamatosan fejlődik majd, és igen, lesz loot is.

Megjelenési dátum még nincs, a Warhammer: Chaosbane PC-re és konzolokra készül. Az E3-on már kinn lesz a játszható verzió.

8.
8.
BrockSamson
A fantasy es a sci-fi vilaga is nagyon hangulatos a Warhammernek, szoval johet.
7.
7.
Hab
#3: Te aztán marha szimpatikus gyerek vagy!
6.
6.
Chrysh
#3: Ezek szerint nem toltál elég Diablo-klónt, hogy tudd, ahhoz is kell tudás, hogy egy értelmes karaktert fejlessz, amivel végigviszed akár a legnehezebb fokozatokon is a játékot.
5.
5.
felegyi
Teljesen jó lesz így, kicsit nagyobb réteget fog megmozgatni a dolog... kapja meg mindkét oldal a maga műfajában játszódó Warhammert.
3.
3.
XuChi
#1: Mert a klikkelőhuszár diablo klón biztos jobb lesz. Agyatlan jàtékot az agyatlanoknak!

A körökre osztott jàtékmenetnél gondolkodni is kell.....,jah igaz, az manapsàg ciki!
2.
2.
Perseus84
#1: Sajnos a korokre osztottatkbol is ugyanolyan B kategoriasakat adnak ki mint a millionyi diablo klonbol. Ugyh orulhetsz neki biztos minosegi cucc lesz
1.
1.
crytek
Na mi történt hogy nem ótvar körökre osztott "sakk" lett? Végre valakinek van agya.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...