Brit toplista: vébélázban égnek a játékosok is

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 4.
  • Toplista
Link másolása
A szokásosnál is jobban pörögtek a FIFA 18 eladásai, a masszív leárazások, a közelgő focivébé és az idevágó ingyenes kiegészítés megtették a hatásukat. Újra élen az EA Sports játéka!

Nem tartott sokáig a Detroit: Become Human uralkodása, a FIFA 18 és a közelgő focivébé együttes erővel taszították le a trónról. Az EA Sports játéka nemrég ingyenes frissítést kapott a június 14-én induló torna apropóján, mindezt pedig masszív leárazással fejelte meg a cég - itthon is 10 ezer forint alatt kapható az anyag.

A vébéláz a briteket is utolérte, így a helyi játékeladási toplistát ezúttal a FIFA 18 vezeti, míg a múltkori aranyérmesünk, a Detroit a második helyen végezte, a dobogó harmadik fokára pedig a Far Cry 5 kapaszkodott fel. Ami az újoncokat illeti: a Sega Mega Drive Classics az ötödik, a Street Fighter: 30th Anniversary Collection a hatodik lett, miközben a Tennis World Tournak egy harmincegyedik, az Agonynak pedig egy harminckettedik helyre futotta.

  1. FIFA 18
  2. Detroit: Become Human
  3. Far Cry 5
  4. God of War
  5. Sega Mega Drive Classics
  6. Street Fighter: 30th Anniversary
  7. Overwatch: Game of the Year Edition
  8. State of Decay 2
  9. Dark Souls Remastered
  10. Fallout 4
  11. Mario Kart 8 Deluxe
  12. LEGO Marvel Super Heroes 2
  13. Grand Theft Auto V
  14. Assassin's Creed: Origins
  15. Sea of Thieves
  16. PlayerUnknown's Battlegrounds
  17. Super Mario Odyssey
  18. DOOM
  19. The Sims 4
  20. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
11.
11.
GAMEROD
#9: Esetleg a showbiznisz működik így. Magyarokra kutya nem kíváncsi, csak a felkapott országokra, emiatt úgy kell alakítani az eredményt is, hogy minél nagyobb nézettséget produkáljon, Ha egy VB döntőben Magyarország meg Szenegál játszana, akkor a kutya nem nézné, így lőttek is a bevételeknek.
10.
10.
kamgecam
Bszki úgy olvastam hogy végbélgázban égnek a játékosok. Megyek aludni.
9.
9.
Őrnagy
#8: Szerintem minden PROFI sport így működik.
5.
5.
GAMEROD
Szépen meghipnotizálta a média a jónépet a focival, ahelyett hogy a saját örömükre játszanák inkább tévében nézik a vadidegenek játékát, vagy fotelből játsszák. A tipszmikszen kívül semmi értelme. Arról nem beszélve hogy az egész focit eszi a pénz, arab csapattulajdonos sejkek pénztárcájától egészen a fifát vezető öregurak zsebéig.
4.
4.
Yanez
#2: Úgy van, csak egy bajnokság. Na de végülis egy VB, mégis mi másról szóljon? Van benne offline/online, single/coop és FUT is. Ennél több szerintem úgy sem lehet egy ilyen módban.
3.
3.
kamgecam
Detroit szépen tartja magát!
2.
2.
pkflavio
Pedig borzalmasan unalmas ez a WC mod.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...