Nyáron landol Androidon a Life is Strange

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Ha még nem volt szerencséd a Dontnod kritikailag elismert kalandjátékához, hamarosan androidos eszközökön is átélheted a megható tinisztorit. Mind az öt epizód július folyamán landol a Play Áruházban. Az előregisztráció már éles.

A Square Enix tavaly decemberben jelentette be, hogy mobilokra költözik a Life is Strange. Noha az iOS-es változat már elérhető, az androidos verzióért fél évet kellett böjtölni. Az előregisztráció már éles, ha feliratkozol, értesítést kapsz, amint befut a játék.

Az öt epizódból álló első évad július folyamán veszi be a Google platformját. Érintőképernyős irányítást, ingame fotómódot és kontrollertámogatást kapunk a pénzünkért. Max és Chloe megható története Arcadia Bay titkaira fókuszál. A lányok kiderítik, miért tűnt el rejtélyesen diáktársuk, Rachel Amber.

Az árazás még nem ismert, de az iOS-es változatból kiindulva arra következtethetünk, hogy az első epizód ingyenes lesz, míg a további négy részért nagyjából 9 dollárt kell fizetni.

A kiadó pont tegnap kaszálta el a GO-játékokat arra hivatkozva, hogy a "prémium mobilos piac zsugorodik". A Life is Strange azonban nagyon is prémium játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...