Team Sonic Racing - új látnivalókkal állunk rajthoz

A Sonic-univerzum karaktereit felvonultató, alig pár napja bejelentett Team Sonic Racing rengeteg új screenshotot és egy vadonatúj játékmeneti videót is kapott. Roppant hangulatosnak tűnik a Sega új kartjátéka.

Múlt héten írtunk róla, hogy hivatalosan is leleplezték a Team Sonic Racing játékot, amihez most  játékmeneti videó is érkezett, illetve számos új screenshot landolt a galériánkban róla.

A Sega-rajongók számára némi szomorúságra adhat okot, hogy a játék kizárólag a Sonic-univerzum karaktereit engedi a volán mögé, más Sega franchise-ból nem számíthatunk újabb versenyzőkre.

Ennek ellenére hatalmas élménynek tűnik a négyfős local és tizenkét fős online multiplayer lehetőségekkel rendelkező játék, amiben még így is tizenöt különböző karakter közül választhatunk, melyek mindegyike más és más tulajdonságú járművekkel és képességekkel tesz kiszámíthatatlanná minden egyes futamot.

 


A hivatalos megjelenésre 2018 telén számíthatunk PC, Xbox One, PlayStation 4 és természetesen Nintendo Switch platformokon.

0 komment - szólj hozzá!