E3 2018: Stormland - az Insomniac új VR-játéka

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Nyitott világú sci-fi játékot készít az Insomniac Games Oculus Riftre. A Stormland egy idegen bolygón játszódik és egy olyan androidot irányítunk benne, akinek a testét újra kell építenünk. A multis csaták sem hiányozhatnak.

A Rachet & Clank, a Sunset Overdrive és az új Spider-Man fejlesztője továbbra elszántan hisz a VR-ban. Legújabb projektje kizárólag Oculus Riften jelenik meg. A Stormlandben egy idegen bolygót járhatunk be barátságos androidunkkal, akinek a testét a játék elején a The Templestnek hívott társaság összetöri.

A feladat adott: a planétát szabadon bejárva fel kell szabadítanunk más robotokat, fejleszteni kell az alkatrészeinket és persze a harc sem hiányozhat. A mozgásvezérlés nagyon dinamikus, csúszhatunk, repülhetünk és sziklákon kapaszkodhatunk fel.

A harcok során gránátokat is bevethetünk, fegyvereinket saját magunk készíthetjük el az összegyűjtött nyersanyagokból. Az ellenséges robotok ellen az elektromosság nagyon hatásos. A single kampány mellett a többjátékos mód sem hiányozhat.

A Stormland valamikor 2019-ben érkezik Oculus Riftre.

3.
3.
#2: Na igen, ez már olyan, mint egy normális játék.
2.
2.
Bnecne
Na csak nem meg lesz az első értelmes VR cím ami többet ér mint 2ft :P
1.
1.
zsocc-nrg
Ez marha jó! Bárcsak lenne belőle később non-VR verzió is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...