Overkill's The Walking Dead - Heather is beköszön

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 8.
  • Videó
Link másolása
Az Overkill-féle The Walking Dead egy újabb túlélője mutatkozott be egy filmes trailer keretében. Heather éppen egy boltot foszt ki, amikor banditák ütnek rajta. Leleményességének köszönhetően megmenekül a csávából.

Heather látszólag magányosan járja az utcákat, ám egy nap veszélyes zűrbe keveredik. A lány éppen élelem után kutat egy elhagyatott boltban, amikor egy banditákból álló csapat üt rajta. Heather félreteszi emberségét és kiverekedi magát.

Ő is irányítható karakter lesz az Overkill's The Walking Deadben. A kooperatív mókára kihegyezett játékból még nem sok ingame jelenetet láttunk - reméljük, az E3-on változik a helyzet.

Az anyag még idén befut PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

9.
9.
B-Shaggy
Jött ki valaha is gameplay videó vagy infó erről a gameről, azon kívül, hogy kooperatív túlélő játék lesz? Az elég tág fogalom, lehet Left 4 Dead szintű Run-and-Gun, vagy valami lassabb, nyersanyag gyűjtögetős craftolós bázismegvédős cucc.
8.
8.
almaspite
#5: Hát inkább, neki adok igazat, nagyobb esélyt láttok arra. Pay day jók voltak, de elgondolkodtató, hogy fog működni zombikkal. Left 4 dead lesz akkor meg feleslesleges walking dead nével kiadni, bár pénz.
7.
7.
GAMEROD
#2: Az Activision féle Walking Dead-nél biztos hogy jobb lesz.
6.
6.
Stranger
Ha ez gémpléj lenne ahol 3 gombnyomással túllennél hasonló jeleneteken már GOTY-nak lenne kiáltva a gém.
5.
5.
kastorhun
#4: Csak nem rontják el, már jó pár éve fejlesztik, persze nem 1x láttunk több évig készülő sz*r játékot. De hamarosan kiderül itt az E3-om, 100% hogy kapunk belőle gameplayt. Csak hát ott a Sony zombis játéka, szóval nehéz dolga lesz az érdeklődést komolyabban felkeltenie az embereknek. (habár, a címébe van hogy Walking Dead)
4.
4.
hadzsime
#3: Na jó, nem mondom biztosra, hogy szar lesz, de maximum hat hónap múlva megjelenik a játék és eddig semmit nem láttunk belőle a fentihez hasonló videókon kívül, szóval egy picit gyanakvó vagyok.
3.
3.
kastorhun
#2: Ezt most komolyan gondoltad?
2.
2.
hadzsime
Tuti szar lesz, ha ennyire félnek róla gameplayt mutatni.
1.
1.
Matt8888
Not bad Cinematic Trailer. Bár még nem tudni több részletet, de tök jó volna új modokat látni egy coop-ban, a megszokottakon túl
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...