Black Ops 4 - új és régi pályák a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 8.
  • Videó
Link másolása
Az idei E3-ra készülve a Black Ops 4 készítői újabb élő közvetítést tartottak, melynek témája elsősorban a játék multiplayer játékmódja volt. Az új pályák mellett néhány régi ismerőssel is összefuthatunk majd.

A játék bejelentéséhez hasonló módon több pályát is leleplezett a Treyarch a Call of Duty: Black Ops 4 kapcsán, melyek között a rajongók nagy örömére több közönségkedvenc térkép is visszatér. Elsősorban a Black Ops-széria korábbi részeinek ikonikus helyszíneivel találkozhattunk megújult formában, ám mellettük néhány új térképet is megismerhettünk részletesen.

Nyilván a legnagyobb hype a Nuketown pályát övezi, mely eddig az összes Black Ops-epizódban szerepet kapott. De emellett újra játszhatunk például a Vietnam poklát bemutató Jungle pályán, a szintén Black Ops 1-ből ismert Firing Range, illetve a Szovjetunió titkos radarközpontjánál játszódó Summit térképeken is.

Az új pálya Frequency néven lesz megtalálható a játékban, helyszíne a kínai Hunan tartomány, ahol a történet szerint a játékosok feladata, hogy az ellenfelektől titkos adatokat szerezzenek meg. A pálya felépítésével kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy rendkívül kisméretű pályáról van szó, ami leginkább a közelharc szakértőinek fog kedvezni, így az állandó káosz és akció garantált.  

Ezek mellett pedig újra feltűntek a korábbi trailerekből ismerős területek; a spanyol városkát csatatérré változtató Seaside, az Izland titkos katonai létesítményét bemutató Payload, és végül a víz alatti területet is tartalmazó kolumbiai Contraband.

A részletesebb gameplay videókig nem kell már sokat várnunk, hiszen az új Call of Duty teljes erőbedobással ott lesz a napokon belül kezdődő 2018-as E3-on, illetve a megjelenés sincs túl messze, október 12-én már mindenki a saját gépén játszhat a Black Ops 4-gyel PlayStation 4, Xbox One és PC platformokon.

4.
4.
SES_HUN
Így kell szarból várat építeni. :D
2.
2.
Adritt7
Én szeretem a Cod ot! De szerintem jobban is megerőltethetnék magukat minthogy már MOST azt komunikálják felénk, hogy RÉGI és ÚJ pályák!!! Eddig ugyebár csak a DLC kben kaptunk egy-egy felújítótt mapot!! De úgye most elvileg ezért nen kellesz fizetni!!! Így lehet, hogy gondolták "spórolnak kicsit!! Ha így van az rohadtul idegesítő!!!
1.
1.
shatterhand
Remelem az alap palyakon felul lesz ez. Ne ugy mint a ww2 ahol 7palya az alap.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...