E3 2018: Battlefield V - érkezik a battle royale-mód

  • Írta: szlav
  • 2018. június 9.
  • Hír
Link másolása
Az EA Play bemutatóján jópár igen látványos jelenettel és néhány új infóval robbant be a Battlefield V. Most sem hiányzik a gyönyörű, rombolható környezet, visszatér a War Stories, és még egy battle royale-módot is belengettek.

A Battlefield V nyitotta a 2018-as EA Play-bemutatót. A látványos előzetest néhány új infómorzsa követte, miszerint ismét visszatérnek a megszokott rombolható pályák, valamint a Battlefield 1-ben megismert War Stories egyjátékos kampány is. Ez azonban nem minden, ugyanis az új Battlefield is saját battle royale-játékmódot kap - Royale címmel.

A többjátékos pályák ismét hatalmas földi, vízi, illetve égi csatákat ígérnek, újdonság azonban, hogy az eddig statikus légelhárító lövegeket és ehhez hasonló fegyvereket utánfutóként magunkkal vihetjük a térkép bármely részére.

Részletesen testre szabhatjuk majd a katonánk kinézetét, valamint a fegyverek és járművek is modolhatóak lesznek. Mindez pedig többé-kevésbé hű marad majd a valódi második világháborús technológiához.

Az EA emberei külön kiemelték, hogy a játék loot boxok, illetve Season Pass nélkül érkezik. Kíváncsiak leszünk tehát, hogy hosszabb távon milyen módon finanszírozzák majd a DICE shooterét. Ha egy tippünk lehet, akkor biztosan közrejátszik majd ebben a battle royale-mód is.

A konferencián belengetett teaser szerint a single player kampány a Microsoft holnap esti műsorában mutatja meg magát.

10.
10.
Stranger
#9: Tudom, csak arra utaltál... Összevetni a battle royal-t az építkezéssel. Ez már rég várható volt, mert a BF-nél jobb játékokban rég meglépték. Nem értem mi baj van a fícsörrel.
9.
9.
Rakottkrumpli
#8: Akárhogy nézem, nem írtam olyat a kommentemben, hogy a fortnite találta ki. ;)
8.
8.
Stranger
#7: Ezt a fajta építkezést már jóval hamarabb meglépték hasonló FPS-ek. Most érte utol őket a BF. Szóval ez nem a Fortnite-ból ered.

Egyébként tényleg nincs sok komolyság benne. Hasonlóan unrealisztikus mint a BF1.
7.
7.
Rakottkrumpli
építkezés, battle royal... A kövi rész meg rajzfilm grafikával jön és battlenite lesz a címe...
6.
6.
ollie92
#4: Pont ez a bajom nekem is. Nincs meg az az igazi WWII fílingje, egész kesze kusza, mimden második karakter nő. Ami még nem lenne baj, de a katonák már így se hasonlítanak a frakciójukhoz, a sok nyávogás a női karakterektől meg mégjobban kitaszít a játék világából. Ami tetszik az a rombolás és a gunplay, az alacsony TTK miatt pörgősebb lesz.
5.
5.
Ooorky
Ez inkább tűnik transformers bemutatónak, mint ww2-es cuccnak.
Cod ww2 trailere köröket ver erre...
4.
4.
br1Koo
Hát a BF1-et imádtam, de ez elképesztő szarul néz ki. Valahogy semmi hangulata nincs, semmi nem fog meg a látottakból.
1.
1.
LexerTheFirst
Kis korrekció: Battle royale, nem rattle royale
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...