E3 2018: Battlefront II - irány a klónháború!

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 9.
  • Letöltés
Link másolása
A korábbi ígéreteknek megfelelően a klónháborúkat is feldolgozza majd a Star Wars: Battlefront II. A következő hónapokban érkezik majd egy DLC, ez egy új bolygót és négy hőst ad a játékhoz - igen, Obi-Wan is köztük lesz!

A rajongók régi kívánságát készül teljesíteni a DICE, hamarosan a klónháborúk is bekerülnek a Star Wars: Battlefront II repertoárjába. A "következő hónapokban" érkező DLC-vel a Geonosison is harcolhatunk majd - az eddigi legnagyobb pályát ígérik többek között a srácok -, továbbá négy hőst kapunk: Grievous tábornok, Dooku gróf és Anakin Skywalker mellett végre Obi-Wan Kenobi játszható karakter lesz.

A nyár folyamán további fejlesztésekre is számíthatnak a rajongók. Végre kapunk egy normális squadrendszert, amely megkönnyíti, hogy a barátainkkal együtt harcolhassunk, érkezik egy új játékmód, amiben a hősök űrhajóival csatázhatunk majd, továbbá egy nagyobb méretű küzdelmekre kihegyezett "sandbox" módnak is örülhetünk.

 

8.
8.
RangerFox
#3: Nekem van rossz szavam a fejlődési rendszerrel, iszonyatosan lelasíították, hiába csak 3 kártyát tudsz használni, kb az összeset fel kell húzni kékre, hogy utána azt a hármat felhúzd lilára... Ennek így nincs sok értelme. Kevés a pálya meg a fegyver, unalmassá válik, nincs ami visszahúzzon. Most jön a Solo season, de attól se várok nagy csodákat. a Clone wars éra viszont jöhet minden mennyiségben, a klónoknak új festés, tegyék bele a Coruscantos űrcsatát és boldog leszek.
7.
7.
Vergil8911
#2: Valòszìnűleg Grievous tàbornok miatt "könyörögtek".Amùgy jò kis jàtèk ez, a bèta alatt nem tudtam letenni, lassan nekem is kedvem lesz pènzt adni èrte, plàne hogy 25 euro környèkèn van a jàtèk minden màsodik leàrazàsnàl ps storeban.Faszom a fordìtott èkezetekbe
3.
3.
revdav11
#2: Na, ez tök jó, hogy még ki se jött, te már tudod az új hősök képességeit is.

Én nemvágom a nagy rinyát a játék körül, nekem a lootboxos rendszerrel se volt nagy bajom, amióta pedig átalakították a fejlődési rendszert, arra snekinek egy rossz szava nem lehet.

És így, hogy ingyenesen jönnek az új pályák, játékmódok, hajók, hősök stb. nem értem minek kell még fikázni. Szerencsétlen DICE már nem tud mit kitalálni, hogy kompenzálja azt, amit az EA az elején elcseszett.
2.
2.
Blueberry
Nemis tudtam,hogy a “rajongók” egy ilyen semmilyen DLC-ért könyörögtek :o kapnak 1 egész pályát+4 hőst (amiből 3 ugyanaz mint eddig volt,csak új skin) ez már lassan egy egész game
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...