E3 2018: Battlefront II - irány a klónháború!

A korábbi ígéreteknek megfelelően a klónháborúkat is feldolgozza majd a Star Wars: Battlefront II. A következő hónapokban érkezik majd egy DLC, ez egy új bolygót és négy hőst ad a játékhoz - igen, Obi-Wan is köztük lesz!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#9: Nem sok embert érdekel de ma már pörgette az új pályát.

https://www.youtube.com/watch?v=H_gDUQftbUk
#9
#8: Pedig még így is klaszi sokkal jobban fejlődsz benne mint az elején.
Én is hiányolom az új fegyvereket.Kellenek!
#8
#3: Nekem van rossz szavam a fejlődési rendszerrel, iszonyatosan lelasíították, hiába csak 3 kártyát tudsz használni, kb az összeset fel kell húzni kékre, hogy utána azt a hármat felhúzd lilára... Ennek így nincs sok értelme. Kevés a pálya meg a fegyver, unalmassá válik, nincs ami visszahúzzon. Most jön a Solo season, de attól se várok nagy csodákat. a Clone wars éra viszont jöhet minden mennyiségben, a klónoknak új festés, tegyék bele a Coruscantos űrcsatát és boldog leszek.
#7
#2: Valòszìnűleg Grievous tàbornok miatt "könyörögtek".Amùgy jò kis jàtèk ez, a bèta alatt nem tudtam letenni, lassan nekem is kedvem lesz pènzt adni èrte, plàne hogy 25 euro környèkèn van a jàtèk minden màsodik leàrazàsnàl ps storeban.Faszom a fordìtott èkezetekbe
#6
Áhh play to skin XD
#5
És aki story orientált az rég megkapta a teljes játékot..
Ami hozzáteszem jó tré szerintem,iszonyat buták az ellenfelek.
#4
#2: Egy egész éven keresztül jönnek új tartalmak,ez szerintem nagyon jó dolog.
Nem úgy kell felfogni,hogy fél játékot adtak ki.Ha van egy game amivel játszogat az ember és tudja,hogy minden hónapban vagy 2 havonta jönnek hozzá tartalmak még inkább bent tartja az embert. És szerintem senki nem könyörgött csak szimplán írják,hogy mi lenne még opció a játék során. De tudod is te.Valószínű nem is játszol csak ide szúrtál valami rinyát.
#3
#2: Na, ez tök jó, hogy még ki se jött, te már tudod az új hősök képességeit is.

Én nemvágom a nagy rinyát a játék körül, nekem a lootboxos rendszerrel se volt nagy bajom, amióta pedig átalakították a fejlődési rendszert, arra snekinek egy rossz szava nem lehet.

És így, hogy ingyenesen jönnek az új pályák, játékmódok, hajók, hősök stb. nem értem minek kell még fikázni. Szerencsétlen DICE már nem tud mit kitalálni, hogy kompenzálja azt, amit az EA az elején elcseszett.
#2
Nemis tudtam,hogy a “rajongók” egy ilyen semmilyen DLC-ért könyörögtek :o kapnak 1 egész pályát+4 hőst (amiből 3 ugyanaz mint eddig volt,csak új skin) ez már lassan egy egész game
#1
Ez szuper! Nagyon szórakoztatóra sikerült.