E3 2018: Az EA is húzott egy Microsoftot

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Két új szolgáltatásról is lerántotta a leplet az Electronic Arts: az Origin Access Premier előfizetői már a megjelenés napján megkapják a cég játékait, és láthatóan a felhős játékot is komolyan gondolja a kiadó.

Két új szolgáltatást is bejelentett az Electronic Arts, ráadásul mindkettő komoly változásokat vetíthet előre a játékipar jövőjét tekintve.

Az Origin Access Premierrel a kiadó arra készült, amit már a Microsoft is meglépett az Xbox Game Pass esetében: a szolgáltatás előfizetői már a megjelenés napján hozzáférnek a cég legújabb játékaihoz, és nem kell azokért külön fizetniük. Az előfizetési díj persze aránylag borsos lesz, havi 15, illetve 100 dollárt kell leszurkolnunk érte. Fontos hangsúlyozni, hogy a szolgáltatás csak a PC-seket érinti, az EA Access esetében nem készül hasonlóra az EA.

Az Origin Access Premier - amely az Origin Access előnyeit is magába foglalja - a nyár folyamán rajtol, a Madden NFL 19-et, a FIFA 19-et, a Battlefield V-öt és az Anthemet már biztosan bezsákolhatják így a játékosok. További érdekesség, hogy az előfizetők is idő előtt hozzáférhetnek a kiadó címeihez, az Origin Access mezei felhasználóival ellentétben azonban időlimit nélkül.

Az Electronic Arts emellett egy felhős szolgáltatást is bejelentett, igaz, erről semmi érdemi információt nem árult el. A koncepció hasonló, mint például a megboldogult OnLive esetében, már korábban is lehetett arról hallani, hogy a kiadó hasonló rendszer bevezetésén töri a fejét.

3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Hülyén van leírva a cikkben :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...