E3 2018: Mobilra költözik a Command & Conquer

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Vadonatúj Command & Conquer-bejelentés érkezett az EA Play 2018 során; a világhírű és legendás RTS-széria legújabb része ezúttal a mobilos játékok birodalmába látogat el.

Az alkotás Command & Conquer: Rivals néven érkezik, és a tervek szerint iOS és Android platformokra fog megjelenni. Sőt, Android esetében már itt is van, ugyanis a pre-alfa verzió  a Google Playen már mostantól elérhető, hogy az elkötelezett fanok és a türelmetlenül kíváncsi játékosok minél előbb visszatérhessenek a legendás RTS világába – még ha csak mobileszközökön is.

A játékmenetet a show során élőben is bemutatták; a színpadon nickatnyte és iNcontroL élőben végigjátszott egy egész menetet, körülbelül 6 perc alatt:

A játék felépítése nem túl bonyolult; két konkurens csapat küzd saját bázisának a védelméért, illetve az ellenfél elpusztításáért. Utóbbit jelentősen megkönnyíti a pálya közepére elhelyezett rakétaállomás, melyet elfoglalva rögtön atomot dobhatunk az ellenfél területére, két atombomba esetén pedig a győzelem is a mienk lehet.

6.
6.
Stranger
Minden bitjén érezhető, hogy le kellett butítani a ratyi irányítás miatt. Inkább elindítok egy 20 éves KKnD-t vagy C&C-t mint ezt.
5.
5.
Chrysh
Egyszerűen nincsenek szavak...mosmár ott jár az EA hogy nemcsak kinyìrja a fejlesztőkey, de még jól meg is forgatja bennük a kést? Nagyon remélem hogy nem ez lesz a követendő példa azoknak, akik még fejlesztenek jó és pörgős RTS-t.
4.
4.
PaprikaJancsi
Szerintem menő és aranyos stratégiát adott ki az EA. Szerintem nem kevés órát fogok beletenni, mert nekem meglehetősen bejön.
2.
2.
abydos
Elég csak megnézni a videó YouTube értékeléseit. A C&C közösség egyként háborodott fel, hogy mit gondol az EA? Akinek jelentett valaha valamit is a cím, az nem ezt várta, akinek meg nem jelent semmit, nem tök mindegy milyen néven fut? Ezt miért C&C-ként kell eladni? Eleve miért nem adják el valakinek a jogot, aki tud is kezdeni vele valamit? Vagy adják ki külsősöknek...
1.
1.
Josi21
Örvendetes hír, rengeteget játszottam vele anno. Már tudom mivel fogom elütni az időt mobilon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...