E3 2018: Trailert és dátumot kapott az NBA Live 19

  • Írta: szlav
  • 2018. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Ősszel ismét zsákolhatunk - jön az NBA Live 19. A megszokott gördülékeny játékmenet mellé egy csomó kozmetikai cuccot, köztük táncmozdulatokat és emote-okat is kapunk. Visszatér emellett a The One egyjátékos mód is.

Idén sem maradunk kosarasjáték nélkül. Az EA Play bemutatója során lehúzták a leplet az NBA Live 19-ről, amely nem hiányozhat majd a sportág legnagyobb rajongóinak polcáról. A játék szeptember 7-én kerül a boltokba, Xbox One és PlayStation 4 konzolokon egyaránt.

A rengeteg pálya, ruha, cipő, na meg persze játékos mellett az idei felvonás tartogat pár más kozmetikai újdonságot is. Táncmozdulatokkal és különféle emote-okkal tehetjük majd fel az i-re a pontot egy félpályás hárompontos után. 

A "hivatalos" stadionok mellett bejárhatjuk a világ legváltozatosabb utcai pályáit is. A fent látható videóban például kiszúrhatunk francia, brazil, de fülöp-szigeteki helyszíneket is, a játék pedig ezúttal a helyi szokásokhoz illő szabályokkal és kihívásokkal fogad majd minket.

Ismét visszatér a The One sztorimódja is, így azoknak is lesz mit csinálni, akiknek az online ranglétrák helyett a saját single player karrierjük építése és az NBA-legendává válás a szimpatikusabb.

1.
1.
crytek
Ha fizetnének sem értem egy NFL minek jön pc-re és a NBA miért nem.... NBA-nek 456 milliószor nagyobb rajongótábora van az 100%... De hát ebbe nem kell logikát keresni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...