E3 2018: Így fut PC-n a Battlefield V

  • Írta: szlav
  • 2018. június 9.
  • Videó
Link másolása
A Battlefield V EA Play-bemutatója után most az NVIDIA rántotta le a leplet a második világháborús shooter többjátékos módjáról. A bő kétperces gameplay alatt beleleshetünk a Grand Operations játékmódba.

Az EA Play konferencia során sok minden kiderült ma a Battlefield V-ről, többek közt az is, hogy innen sem hiányozhat majd a battle royale-mód. A prezentáció során egy látványos előzetest is kaptunk, azonban az igazi gameplay ezidáig váratott magára.

Az NVIDIA azonban nem hagyta ki az alkalmat, hogy a DICE látványos shooterén demonstrálja a GeForce GTX 1080 Ti erejét, érkezett tehát egy kétperces videó a játékmenetről, ahol megcsodálhatjuk a Battlefield V véres, mégis gyönyörű hadszínterét.

A videóban egy német katona szemszögéből láthatjuk, hogy milyen lesz a gyalogosok élete. Külön érdekes kiemelni, hogy a szétlőtt házakat ezúttal homokzsákokkal és hasonló megerősítésekkel tehetjük biztonságosabbá magunk és társaink számára. A videó vége felé pedig tanúi lehetünk annak is, ahogy a játékos légvédelmi ütegbe szállva ritkítja meg a repülőgépeket - ezzel vélhetően hátráltatva az ellenséges csapat utánpótlását.

3.
3.
ollie92
#2: Nézd meg Westie bemutatóját, elég jól bemutat. Még hóembert is lehet építeni :D
2.
2.
kastorhun
#1: Vagyis az építgetős dologból.
1.
1.
kastorhun
Eddig nagyon jónak tűnik, de kicsit furcsa a számomra hogy az építkezésből eddig alig mutattak valamit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...