E3 2018: Dátumot kapott a Kingdom Hearts III

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Sokat kellett várni rá, de csak megtörtént: napra pontos megjelenési dátumot kapott a Kingdom Hearts harmadik része. A rossz hír az, hogy 2018-ban már nem kapjuk meg a játékot.

A Kingdom Hearts III-at még a 2013-as E3-on jelentették be, azóta várunk a megjelenésére. A legutóbbi hírek szerint még idén boltokba kellett volna kerülnie, azonban a mai nap a készítők jelezték, hogy ismét csúszik a játék egy kicsit.

Ez a rossz hír, cserébe a Square Enix már napra pontos megjelenési dátummal tudott szolgálni: eszerint 2019. január 29-én érkezik a Kingdom Hearts III PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A japánok valamivel jobban járnak, ők már január 25-én nekiugorhatnak az új résznek.

A bejelentést az E3-at megelőző Kingdom Hearts Orchestra -World Tour- apropóján kaptuk meg, és maga Tetsuya Nomura sajnálkozott az újbóli csúszásért. Hogy mi az oka a késésnek, azt már nem árulta el, mindössze annyit mondott, hogy "még egy kis időt kérnek tőlünk". Ennek ellenére az E3-on ott lesz a játék, új infókra és előzetesekre számíthatunk a napokban.

A nemzetközi sajtó egyébként nemrég már futhatott egy kört a Kingdom Hearts III-mal, az akkor érkezett látnivalókat erre találjátok meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...