E3 2018: Új kormányt mutatnak be az Xbox One-hoz

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 10.
  • Pletyka
Link másolása
Az IGN értesülései szerint az első generációs Xbox kontrollerét is feltámasztó Hyperkin egy vezeték nélküli kormányt mutat majd be az Xbox One-hoz az E3 folyamán. A Project S az Xbox 360 vezeték nélküli kormánykerekére hasonlít.

Az IGN értesülései szerint egy vezeték nélküli kormányt is bemutatnak az Xbox One-hoz az E3 folyamán, az egyelőre Project S munkacímet viselő kiegészítőt az a Hyperkin gyártja, amelyik az első generációs Xbox kontrollerét is feltámasztotta. A kormányt prototípus formájában fogja mutogatni a gyártó az expón, és egyelőre egy képet tudunk mutatni róla:

A koncepció ismerős lehet, hiszen az Xbox 360-hoz annak idején hasonló kormányt dobott piacra a Microsoft is: ez esetben csak a kormánykereket kapjuk meg, pedált, váltót már nem. Fontos különbség viszont, hogy a Hyperkin megoldása egy dokkolóval érkezik, amely tölteni fogja a kiegészítő akkumulátorát, így nem kell elemekkel bíbelődnünk, mint az előd esetében.

4.
4.
Grabowsky30+
#3: Próbáltam anno a 360-ast, ami egyébként remekül működött, csak a koncepcióval voltak problémáim akkor is!
3.
3.
Slan
Erre vártam, még máig használom a régi Wireless Wheelt. Próbáljátok ki, mielőtt temetnétek ;)
2.
2.
Josi21
Forradalmi innovatív újítás... ja nem. Kontrollert ölbe rakva játszok, ez nem hiszem, hogy úgy praktikus. Kissé nyújtott kézzel fizikai képtelenség, kb 15 perc után elfárad a karod. Fekve sem szeretek játszani, úgy zsibbad a kezem, bár ebben a korban lehet szar a keringésem. :D De mint ahogy előttem is írták, komoly mókához kormány kell. Pont.
1.
1.
Grabowsky30+
Ennek soha nem értettem mi értelme van. Ha valaki az arcade vonalat kedveli kanapén kontrollerrel az nem hiszem, hogy ezzel akar hadonászni. Aki meg a komolyabb autós játékokat annak ez meg egy vicc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...