E3 2018: Assassin's Creed: Odyssey - az első képek

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 10.
  • Képek
Link másolása
Kiszivárgott egy nagy adag screenshot az Assassin's Creed: Odyssey-ből, amely az ókori Görögországba kalauzolja majd el a játékosokat. A képek a játékmenet számos elemét megörökítik, mindenképpen érdemes megnézni őket!

Az Assassin's Creed: Odyssey sem vonul majd be éppen a világ legjobban őrzött titkai közé: miután idő előtt fény derült a játék létezésére, majd a hivatalos leírás is kiszivárgott, most egy nagy adag screenshot landolt nálunk.

A képek meglehetősen beszédesek, a játékmenet számos oldalát megmutatják. Jól látszik például, hogy alapvető változások nem lesznek az Assassin's Creed: Originshez képest, a körítésen és az új főhősön túl azonban el lehet csípni apróságokat - például az új dialógusrendszert.

A további részletekre a Ubisoft E3-as konferenciáján számíthatunk.

18.
18.
#11: "Ac2-èrt odáig volt mindenki de mègsem szapulta senki sem amièrt mèg további 2 rèszig lecopyzták az egèszet."

Dehogynem.. :D Már a Brotherhood-ot is reskinnek csúfolták egyesek anno.
15.
15.
Mortis
#11: Èrtelek, de azèrt eddig az összes ACnak megvolt az esztètikai, hangulatbeli különbsège (kivève a black Flag ès Rouge, de az utóbbi eleve csak egy minimálerőbefektetèses kisèrőjátèk volt a Unity mellè), ez az odyssey azonban olyan mintha kicsit átrajzolták volna az interface-t ès kèsz(èpp úgy mint a Far Cryoknál, ahol a 3. Rèsz óta ugyanolyan minden. Meg a görög szigetvilág sem èpp a változatosságáról híres...na, mindegy, meglátjuk.
14.
14.
Hunszi
Szerintem ez a rész lesz az, aminek valójában az Originset tervezték, kb. ebbel fog kijönni az összes változtatás teljes valójában, amit az 1 év szünet alatt terveztek.
13.
13.
KőbányaKispest
Most jött ki az origins, de már megvan csinálva a kövi rész. Iagzából tök mindegy, csak legyen a fején olyan tutyi, és asszaszinóóóóó
12.
12.
Zoli0507
#10: Valòban nem lenne problèma ha ez szìnvonalban is meglàtszana.
Hàt konkrètan ez a "làtvàny" szàmomra pont hogy semmi "fù.." èrzèst nem vàltott ki belőlelm. A kèpek 80%-bòl ha rànèz az ember azt sem tudja hogy ez valòjàban nem az Origins.

A nyakamat teszem rà hogy fogtàk az Originst ès mòdosìtottak a környezeten. Mintha a jàtèk kapott volna egy nagy upgrade-et vagy patch-et. Igazàbòl ugyanazt fogjàk most mègegyszer eladni upgrade-ve (ùj armor, ùj weapon, esetleg ùj movesettek meg egy langyos story ami dlc-nek kitűnő lenne).

Egyèbkènt nekem pont a story volt teljesen èrdektelen az Origins-be. A rengeteg mellèkküldetès "miatt" meg nèha màr nem is emlèkeztem rà hol is tart a fő story.
11.
11.
azureknight0715
Na ezaz ha a origins jó lett, akkor mèrt kène mègis változtatni rajta+megint várhatnánk 3 èvet mire megjelenik. Ac2-èrt odáig volt mindenki de mègsem szapulta senki sem amièrt mèg további 2 rèszig lecopyzták az egèszet. Szerintem az origins mintájára sim@n mehet most 2-3 rèsz is, mert a világa hatalmas, a kor sokkal kèzenfekvőbb pl nekem, harcrendszer telitalálat ès láthatóan a törtènet is fejlödik, azzal hogy már döntèseket is hozzáadnak azzal csak mèg szabadabb kezet adnak a játèkosnak ami kell is mert szeretem magam alakítani a dolgokat. Nekem 4. Rèsz volt a kedvencem a hajózás miatt ès most hogy azis visszatèrt elègè esèlyes lesz a legjobb ac játèknak nálam.
10.
10.
nixcaptain
Az sosem baj, ha egy játék "Witcheresedik" :) Sőt jobban is tenné, ha még több elemet átemelne onnan, és igaz hogy egy copy pastenak tűnik külsőleg, de felőlem amíg ezt a látványt és legalább olyan storyt fog nyújtani mint az Origins addig jöhet bőven belőle. PreOrderNOW! :)
9.
9.
kastorhun
Ez a színvilág valami elképesztően szép.
8.
8.
szinkron
Hány éve kérik itt az olvasók, hogy ezt a használhatatlan képnézegetőtöket cseréljétek le? Kalap szar!
7.
7.
Azeroth87
Valóban érdekes, h mindig ugyan azt a lemezt teszik fel - de én még ennyi év után is mindig jól szórakozom az új részeken :)
6.
6.
Matt8888
Én már azt sem tartom kizártnak, hogy a környezetet egy AI tervezi le. Sőt lehet nem csak azt. Nagyon sablonos már a széria..
5.
5.
Zoli0507
Ès vajon erre is le merik majd nyilatkozni hogy amùgy ez is màr 3-5ève kèszül? XD

De legalàbb màr nem csak a game "Witcherösödik" hanem màr a főszereplő fizimiskàja is Geraltosodik.

Ùgy megèrdeznèm tőlük az e3-on èlőben hogy ha az origins-t olyan kurvanagy oda adàssal, èveken àt tartò fàradsàgos munkàval hozztàk lètre, akkor ezt az 1--1,5èv alatt összedobott "jàtèkot" mennyièrt fogjàk kìnàlni? Ès ha màr a Witcher az "alap", akkor megkèrdeznèm, hogy ebbe màr lesz olyan fejlett a face animàciò mint az emlìtett 2015-ös jàtèkban.
4.
4.
Spiderling
#1: Én a harcrendszer végett jobban aggódom...
RPG-t csinálnak belőle, de arra kiváncsi leszek, hogyan oldják meg majd a kontroller használatot, 4 - 4 skill használata assassin, illetve hunter oldalon, nehogy túltolják majd...
Hétfő este kiderül, Ubifos konferencián.
3.
3.
DnTxLoL
Mintha csak az előzőt látnám! Meddig fog ez menni? Már szinte vicces.
2.
2.
GAMEROD
Nálam már 10 éve azt áraszt. A helyszínek változnak, de a játékmenet minimálisan. Volt egykét kilengés, a kalózos meg a legutóbbi, de azokat is eluntam egy idő után.
1.
1.
Mortis
Jesszus, mèg a madarat sem cserèlik le? Ez így elsőre borzasztó gyenge copypaste hangulatot áraszt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...