E3 2018: Visszatérhet a From Software klasszikusa

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 10.
  • Teaser
Link másolása
A Devolver Digital által közzétett teaser kép alapján jó esély van rá, hogy a kiadó valamilyen formában visszahozza a From Software klasszikusát, a Metal Wolf Chaost, amely soha nem jelent meg Japánon kívül.

Egy kis gyorstalpaló azoknak, akik nem tudják, hogy mi az a Metal Wolf Chaos: az első generációs Xboxra megjelent játékot a From Software fejlesztette és adta ki 2004-ben. A külső nézetes lövöldében a játékos a negyvenhetedik amerikai elnököt alakította, aki - miután az alelnöke megpuccsolta - épp azon van, hogy visszaszerezze a hatalmat. Hősünk nem is gondolta túl a stratégiáját, kőkemény egysorosokkal és egy mechával igyekezett rendet tenni.

Habár a történet miatt adná magát egy nyugati premier, bármilyen furcsa, a játék sosem jelent meg Japánon kívül, hiába vált klasszikussá. Ezért is izgalmas a Devolver Digital által közzétett teaser kép, amely az elnöki pecsét egy módosított változatát ábrázolja, és amely nem túl meglepő módon erősen emlékeztet arra a pecsétre, amely a játék eredeti borítóján is feltűnt többek között. Ha mindehhez hozzávesszük, hogy bő két éve a Devolver még maga kampányolt a Metal Wolf "kiszabadításáért", joggal bizakodhatunk, hogy sikerült valamit elérniük a srácoknak.

Legyen szó, remasterről vagy remake-ről, a legtöbben valószínűleg már egy lokalizált kiadásnak is örülnénk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...