E3 2018: PlayStation VR-ra is kijön a Beat Saber

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Lefutott a Sony mai, és egyben utolsó E3 előtti bejelentése, amelynek a tárgya a cseh fejlesztésű Beat Saber volt: a népszerű VR-játék PlayStation VR-ra is megjelenik majd.

A Beat Saber talán még azok számára is ismerős, akik nincsenek képben VR-fronton, a cseh Hyperbolic Games fejlesztése ugyanis egy ügyesen összerakott előzetesnek köszönhetően hatalmasat ment a közösségi médiában, és ennek megfelelően a PC-n már játszható Early Access-verzió is remekül fogy.

A játék nem túl bonyolult, viszont roppant szórakoztató: egy ritmusjátékkal van dolgunk, ahol fénykardokkal - ezek lennének a mozgásérzékelős kontrollerek - kell kockákat szeletelnünk a háttérzene ütemére. A mai bejelentés tárgya az volt, hogy a játék PS4-re, illetve PlayStation VR-ra is elkészül, azt azonban még nem tudjuk, hogy mikor kapjuk meg.

1.
1.
kamgecam
Ez a várva várt ps4 játék psvr változat? Én meg azt hittem az új Pókember játéknak egy vr szegmensét mutatják be. Faceplam. Go home sony you are drunk! Remélem a sony konf. nem így fog folytatódni...Bár érdekes módon most az xboxnak\osoknak szorítok a legjobban playstation fankét. Meg szeretném ha engem is meggyőznének valami brutál exel, bár tudomásom szerint ezzel a kedves xbox testvérek is így vannak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...