E3 2018: Xbox One-ra is jön a NieR: Automata

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha a Square Enix konferenciájára csak holnap kerül sor, a japán kiadó már most megerősítette, hogy a NieR: Automata Xbox One-on is tiszteletét teszi. A PlatinumGames remekműjére nem is kell sokat várnunk.

A Square Enix ma délután bejelentette, hogy Yoko Taro és a PlatinumGames akció-szerepjátéka Xbox One-ra is befut. Korábban számos pletyka látott napvilágot az új portról, de csak most vált hivatalossá.

Ami a legjobb, már nem is kell sokat várni rá az xboxosoknak: a NieR: Automata június 26-án landol az Xbox Store-ban. Igen, csak digitálisan lehet beszerezni. A kiadás pontos címe NieR: Automata Become as Gods Edition, és 49,99 dollárba fáj.

Az alapjáték mellett megkapjuk a The 3C3C1D119440927 DLC-t, a Grimoire Weiss Podot, valamint egy rakás új skint hőseinknek és egy maszkot is.

Könnyen elképzelhető, hogy az új változat a Microsoft konferenciáján is tiszteletét teszi. Ha nem, akkor a Square Enix holnapi buliján tutira előkerül. A játékból PC-n és PS4-en eddig hárommillió kópia talált gazdára.

3.
3.
Gykrizsi
#2: Köszi, akkor a jövőben szerintem belenézek.
2.
2.
KRAT0S
hack and slash ! emellett kicsit nyitott világú,és egy kicsit rpg (és nagyon japán :D )
De nagyon jó játék :)
1.
1.
Gykrizsi
Ez amúgy inkább story orientált vagy hack and slash játék?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...