E3 2018: Planet Alpha - traileren az univerzum titkai

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 10.
  • Videó
Link másolása
A Team17 kiadásában egy bámulatosan festő indie platformer érkezik. A Planet Alpha egy IO Interactive-veterán mellékprojektje, hősünkkel egy idegen bolygót kell felfedeznünk, ami tömve van misztikummal.

A Planet Alpha még márciusban mutatkozott be a nagyérdemű előtt. A játék atyja, Adrian Lazar korábban számos IO Interactive-játékon dolgozott - többek közt a legutóbbi Hitmanen is -, legújabb projektje már öt éve készül.

Hősünkkel egy titokzatos bolygón ébredünk, tüzes hegyoldalakat, földalatti laboratóriumokat és még a tengeralatti világot is felfedezhetjük. A flóra és a fauna tényleg lehengerlően fest, a nappalok és az éjszakák váltják egymást - éjjel sokkal veszélyesebb lesz a mesevilág.

Vannak itt repülő bálnák, húsevő növények és sok más egzotikus növény és állat. A játékban a legnagyobb veszedelmet a ragadozók jelentik. Ahogy felfedezzük a körülöttünk lévő világot, rádöbbenünk, hogy képesek vagyunk forgatni és irányítani a planétát. Ez a képesség nagyon fontos lesz a platformrészek során.

Megjelenési dátum még nincs. A platformok: PC, Xbox One, PS4 és Nintendo Switch.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...