E3 2018: Új címmel rukkolt elő a From Software

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Emlékeztek még a From Software teaser videójára, amit a tavalyi The Game Awardson adtak ki? Nos, az előzetes nem a Bloodborne folytatásának ágyazott meg, hanem egy vadonatúj címnek, a Sekiro: Shadows Die Twice-nak.

A Microsoft E3-as konferenciáján mutatkozott be a From Software vadonatúj játéka, a Sekiro: Shadows Die Twice. Aggodalomra semmi ok, a fejlesztést az Activision adja ki, így Xbox One mellett PS4-re és PC-re is meg fog jelenni 2019-ben.

A szemfülesek kiszúrhatták, hogy valójában ezt a játékot teaselte a tavalyi év végén a fejlesztőcsapat, nem pedig a Bloodborne folytatását, mint sokan hitték/szerették volna. A trailer alapján a Sekirónak a feudális Japán szolgáltatja a körítést, a játékmenet pedig a From Software megszokott stílusát idézi. Hősünk egy nindzsa, aki művégtagja révén különböző spéci kunsztokat is végrehajthat. 

11.
11.
DarkLord
Full Nioh, de nem is baj az ... nekem nagyon bejött a Nioh világa és a From Software szerintem tud még hozzáadni ehhez a világhoz, hogy tőlük is ugyanolyan vagy még jobb játékot kapjunk , mint a Nioh.
10.
10.
Zoli0507
#6: Szàmomra is tiszta Nioh. De nekem ez akkor is üt. Majd aztàn ha jàtszok vele kiderül hogy csalòdok vagy sem.
9.
9.
kamgecam
#6: Hasonlóan érzek de attól még várós csak alábbhagyott a lelkesedésem. Grimm dark fanasy gótikus settinget jobban csípem.
6.
6.
Kraudo
Hát.. A Nioh után ez a japános téma nem üt akkorát így.. Tökre Nioh hangulatom van tőle.. Ami persze nem baj, csak másra számítottam.
5.
5.
PaprikaJancsi
Végre egy pörgősebbnek ígérkező From játék.
4.
4.
Rézfánfütyülő
Nagyon rég nem éreztem ilyen hype érzést, mint most. Jöjjön.
3.
3.
felegyi
Elég ütős! Várjuk....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...