E3 2018: Lelepleződött a Devil May Cry 5

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Dante helyett a negyedik részben megismert Neróra koncentrál a Devil May Cry 5 első előzetese. Még a Red Queen nevű kardját sem hagyta otthon, de hősünknek lesz egy robotkarja is. Inkább a DmC-ben megismert laza vonal folytatódik.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Capcom arra készül, hogy összemixelje a klasszikus Devil May Cry-részek és a DmC: Devil May Cry hangulatát az ötödik részben. Főhősünk, Nero ismerős lesz a Devil May Cry 4-ből.

A harcok továbbra is simák és stílusosak, Nero a Red Queen nevű kardjával és a Devil Bringer nevű robotvégtagjával operál.

A Devil May Cry 5 várhatóan 2019 tavaszán érkezik, a rendező, Hideaki Itsuno szerint "igazi" folytatással lesz dolgunk, ezért is indokolt a számozás. A játékon a "Capcom legjobb elméi" dolgoznak, a látványért a Resident Evil 7 motorja, a RE Engine felel.

Képek:

16.
16.
rossitibi
#11: Hát röviden annyi hogy a 3.4.részt kb milliószor vittem végig,a dmc-t meg egyszer elég volt.Nem tetszett a sztori se az ellenfelek meg aztán főleg.A képi világ szintén nem jött be. A 3.ban voltak a legjobb ellenfelek! Azok igazi démonok voltak.Fegyverek szintén 3.4. Itt sem jön be annyira a képi világ,az arcok ku..a unszimpatikusak ami elég fontos dolog. A robot kar se jön be,de úgy láttam mintha a végén alakulna át azzá ami a 4-ben volt. Viszont akkor nem tudom előzmény vagy folytatás ez? Na mindegy,remélem még alakul jó irányba!
15.
15.
Darksiders84
#6: +1na igen ezt lehet várni nagyon!
14.
14.
tyber16
#13: Hát külsőség terén szerintem Dante és Néró is visszafejlődött szerintem. A devil mindig animés és fantasy beütésekkel rendelkezett. Kicseszett idióta fejük van ezzel az új realistább ábrázolással. Néró echte olyan mint a Scalebound főszereplője, Dante meg mint valami csöves kb. Az a redneck picsa meg már most k.rva idegesítő. Na mindegy én bízok azért még így is benne mert csak az eredeti csapat csinálja szóval meglátjuk.
13.
13.
Megmondókapitány
#12: Hát a négyben egy igazi kis világfájdalmas féreg volt Nero, jó irányba változott személyiség és külsőség szerint is. Megláttam hogy megint ő lesz a főszereplő kicsit elkapott az ideg, de a trailer sikeresen megnyugtatott :) pláne a vége
12.
12.
tyber16
#9: Ő várod a Bayonetta 3-at de a Devilbe meg zavar az animés stílus? Ezt most nem értem mert mind a kettő animés stílusú. Szerintem amúgy olyan fasz feje lett Nerónak és Danténak így...ez a realistább ábrázolás nem áll jól nekik. Meg Néró szája szinte állandóan nyitva van a trailerben és 1-2 olyan hülyén kinéző grimaszt eltol ami egyszerűen szarul néz ki. Na mindegy a sztori engem is jobban érdekel hogy mi lesz.
11.
11.
Ra1D3n
#8: 2:08-tól kezdődő jelenetet nézd meg alaposan. Ott már láthatod is, hogy mi történik Nero démonkarjával :)

7#: A dmc-vel mi a baj? Gameplayben eddig az volt a legjobb DMC amit csak kívánni lehetett. Nekem személy szerint a sztorijával se volt gondom, nem is csoda, hogy az alapjátékot teljesen kimaxoltam.
10.
10.
CreelienDareigeo
Az új csajszi engem a Scooby-Doo Vilmájára emlékeztet XD Vesszek meg nem tudom miért. :D
Amúgy, ahogy látom próbálták a karakterek arcát hasonlóvá tenni a szinkronhangjukhoz. Egyelőre várós. :)
9.
9.
Onion
Na végre! Lecserélték a bugyuta anime stílust, helyette kapunk modern napjainkban játszó világot. Remélem normális történetet is kapunk hozzá. Már csak Bayonetta 3 előzetesre várok.
8.
8.
Rézfánfütyülő
#7: Kicsit úgy néz ki, mint a régi és az új stílus összeházasítása, nekem is fura, de mindenképp örülök neki, hogy folytatják a fősztorit. Nerot bírtam régen is, Dante nem mehet mellé igazán, ez az új csirke meg hátha jó.

Engem inkább az érdekelne, hogy mai fene lett Nero karjával, de most már megtudjuk, hisz jön a játék.
7.
7.
rossitibi
De rég vártam én is! De engem annyira nem fogott meg. Sajnos én inkább a dmc-t látom benne. De ne legyen igazam
6.
6.
Ennel azt mondtam hogy na vegre egy rendes jatek ami nem shared world meg online meg seasons meg fa..om! Ez rendes akcio!!! Yeahhh!
5.
5.
KRAT0S
Fuck Yeah!!!! Mióta erre várok !. Nekem ez kötelező vétel::D
4.
4.
KRAT0S
Na persze...csak szeretnék.:D
3.
3.
kamgecam
Nálam ez ütött a legnagyobbat!
2.
2.
NathanDrake
Akkor ez most csak Xbox Oneon fog kijönni?
1.
1.
kastorhun
Ez volt talán a Microsoft bemutatójának legnagyobb meglepetése.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...