E3 2018: Három új Gears of War-címet jelentettek be

  • Írta: szlav
  • 2018. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Szinte karácsony a mai nap a Gears of War-rajongók számára! A Microsoft bejelentette a Gears of War 5-öt, a Gears Tactics névre hallgató körökre osztott taktikai játékot, valamint a Gears Pop! mobilos címet.

Gears-fanok figyelem! Egyből három új hadszíntéren vethetitek be magatokat a locustok ellen. A Microsoft nem kímélte a gyengébb idegzetűeket, három különböző Gears of War-játékot mutattak be az E3 színpadán. A széria új, teljes értékű része, a Gears 5 folytatja a negyedik részben megismert ifjabb generáció történetét. Kizárólag PC-re érkezik a Gears Tactics, egy XCOM-szerű körökre osztott taktikai játék, valamint egy új mobilos projekt is várható Gears Pop! címmel, amelyben a COG harcosai és a locustok nagyfejű Funko-figurákként jelennek majd meg.

Gears 5

A Gears of War 4-ben megismert Kait, Del és JD ismét visszatérnek. Az előző rész tragédiáját követően az ezúttal főszerepet játszó Kaitnek szembesülnie kell édesanyja nyakláncának titkaival, s azzal, hogy miféle szálak kötik őt a locusthoz.

A két új trailerben egy halom változatos helyszínt csodálhatunk meg, az éles szeműek pedig kiszúrhatnak pár új fegyvert, köztük egy hatalmas közelharci buzogányt is. Új ellenfelekben sem lesz hiány - szembekerülünk majd új, piócaszerű lényekkel is, amelyek a negyedik részből megismert Deebee-robotokat is irányításuk alá veszik majd.

Ha minden igaz, akkor már jövőre felkaphatjuk a Lancert, az előzetes végén ugyanis ott csücsült a 2019-es évszám.


Gears Tactics

Utólag belegondolva tényleg gyönyörűen működhet a Gears of War cover-shooter rendszere egy lassabb, taktikai környezetben. A Gears Tactics az XCOM-játékokhoz hasonlóan madártávlatból mutatja majd be a COG-katonák és a locustok harcát.

A történet 12 évvel az első Gears of War előtt játszódik, egy olyan korban, ahol a locust még nem jelentett veszélyt a teljes emberiség számára. A taktikai játékmenet ugyan nem egyezik majd meg a pörgős TPS-ével, de így is komoly tempót diktál majd. A játék során testreszabhatjuk az elit COG-csapatunkat, amire szükség is lesz, hiszen itt sem maradnak el a hatalmas bossharcok. A Gears Tactics a jelenlegi állás szerint kizárólag PC-n jelenik majd meg.

Gears Pop!

Nem sokat tudunk egyelőre a Gears of War és a Funko kollaborálásáról. Annyi azonban biztos, hogy egy iOS-, illetve Android-készülékekre érkező címről van szó, ahol minden bizonnyal a Gears Funko Pop figurái kerülnek majd főszerepbe.

5.
5.
Zotyálatos
Remélem lesz pc-re gears 5
4.
4.
kastorhun
A telefonos hülyeséget hagyjuk, de a másik kettő egész jónak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...