E3 2018: Gameplay traileren a Cyberpunk 2077

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 10.
  • Videó
Link másolása
Az idei expó talán legjobban várt címe is bemutatkozott. A The Witcher 3 fejlesztőjének következő nagy dobása nem is okozott csalódást, egy futurisztikus metropolisz lesz a játszóterünk, ahonnan az erőszak sem hiányzik.

Hat évet vártunk a Cyberpunk 2077 első ingame kedvcsinálójára. A Microsoft konferenciáját a CD Projekt RED üdvöskéjének gameplay előzetese zárta, ami első blikkre piszok jól néz ki mozgásban.

A narrátor szerint a társadalmi különbségek és szegénység miatt a jövő metropolisza a legrosszabb hely, ahol élni lehet. Hiába válnak elérhetővé az emberek számára a technológiai vívmányok, a zsarnok megavállalatok fölözik le a hasznot, az erőszak és a bandaháborúk mindennaposak. Night City több kerületét is szemügyre vehetjük, a napfényes felhőkarcolók mellett a sötét sikátorok mélyére is vehetünk egy pillantást.

 A Cyberpunk 2077 jövőre érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Figyelem! A trailerben a The Witcher 3 ingyenes kulcsait rejtették el a fejlesztők!

28.
28.
user101
Őszintén szólva olyan, mint egy felturbózott Blood Dragon. Engem ez most elszomorított... :(
20.
20.
delphijos
#5: Ne értsd félre , én is várom hogy milyen lesz, és való igaz hogy látványos volt a trailer, de ebből hol láttál ötleteket és újításokat ? Persze, lehet hogy tömve lesz , de ebből azért ezek még nem látszottak.
19.
19.
hadzsime
A trailer alatti zene, ha valaki keresné:
https://www.youtube.com/watch?v=9ayYeLLT8bs
18.
18.
#16: Tényleg nem cinematic, de mivel csak in-game átvezetők, ez nem is gameplay még.

Amúgy tényleg baromi jól fest, de én épp emiatt várok a hype trainnel kicsit. CDPR ide vagy oda, átvezetőn bármi nézhet ki jól. De a hangulat már most tökéletes.
17.
17.
Matt8888
Hát ez valóban ott volt a szeren. Ledermettem, mint egy tál zsír
16.
16.
zoenn
#14: De, ez gameplay, bár csak átvezető jelenetekből áll. Igen, tényleg így néz ki.
15.
15.
redsovi
14.
14.
Macifasz
Már emiatt megérte megnézni a tegnapi konferenciát. :-D Plusz emellett is jó volt, idén (végre) kitett magáért az MS. :-) Bár halkan megjegyezném, hogy ez nem gameplay trailer, hanem cinematic trailer. ;-) Nagyon nem ugyan az a kettő és aki ne adj isten nem látta tegnap élőben, az még félre is értheti.
13.
13.
ArrowCross
#11: De ki írták a dátumot 2077 ott van a játék címében is. :D
12.
12.
Hunszi
#11: Szerintem az új konzolok launch címe lehet kb.
11.
11.
Hunszi
Nagyon jól néz ki, de hatalmas szívás, hogy nem írtak ki dátumot, de még évet sem, uh ez 2020-21 előtt tuti nem jön :(
8.
8.
hadzsime
7.
7.
kastorhun
Végre, már több éve várom hogy kapjunk belőle egy előzetest.
6.
6.
Kraudo
A budos picsaba de jól néz ki! Remélem nem az ünnepi szezonban akarják kiadni!
5.
5.
Josi21
Ez kell a népnek, ötlek, újítások, ow... Beszarok, libabőr, 47 vagyok, láttam, játszottam ezt azt, de ez kibebaszott komoly ! :D Ha fele olyan jó lessz mint ami láttunk, megvettek ! ;)
2.
2.
giga321
Végre végre végre végre ezaz. Végre már b@ssza meg erre vártam már több éve, hogy valaki fogja a CP stílust és openworldbe tegye. Ebben a trailerben minden benne van amit imádok.
1.
1.
Josi21
Váááááá ! Erre várok 5 éve, úgy látom nem hiába ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...