E3 2018: A Microsoft már az új Xboxokon dolgozik

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 11.
  • Hardver
Link másolása
Phil Spencer a Microsoft-konferencia záróbeszédében elhintette, hogy a redmondi cég mérnökei már a következő Xbox konzolokon dolgoznak. Konkrétumokat nem árult el persze, de van üzenetértéke a dolognak.

A Microsoft E3-as konferenciájára szánt záróbeszédében Phil Spencer hintette el, hogy már az új Xbox konzolokon - így, többes számban - dolgozik a redmondi cég azon mérnökcsapata, amelyik az Xbox One X mögött is állt. Konkrétumokat persze nem árult el, de azt azért megjegyezte, hogy azzal a céllal vágtak neki a feladatnak, hogy újabb csúcshardvert szállítsanak a konzolos piacon. Lapértesülések szerint a projekt kódneve Scarlet.

Viszonylag ritka, hogy egy konzolgyártó ennyire látványosan jelentse be, hogy belevágott az új gépének munkálataiba, az ilyesmit tipikusan interjúkban árulják el. Üzenetértéke viszont van a dolognak, mert egyrészt kifejezi, hogy a Microsoft marad a konzolpiacon, másrészt sejteti, hogy a cég arra fogad, legalább egy generáció van még az iparágban, mielőtt eljönne a Felhő Apokalipszis. Már ha eljön persze.

29.
29.
delphijos
#8: "Akkor majd kiderül, mennyire volt tartós az agymosás."

Szerintem azért Te túltolod ezt, nem is kicsit. Úgy csinálsz mintha valami szekta lenne ps tulajnak lemni, akik járják a világot, hogy a boxosokat "megtértsék". De Te szilárd bástyakért kitartasz,,,,
28.
28.
KRAT0S
#23: Nekem nem fáj! nincs ami fájjon!!
27.
27.
KRAT0S
#24: kimoderált üzenet
26.
26.
KRAT0S
#8: kimoderált üzenet
24.
24.
PaprikaJancsi
23.
23.
Unknown
#1: Neked komoly gondjaid lehetnek, nem ertem faj ez neked?
12.
12.
kamgecam
#11: Ha tartják magukat ahhoz a előremutató tendenciához amit a mostani konferencián a 4-5 új studió felvásárlásával előrevetítettek akkor köv genben nagy valószinűséggel veszek Xbox-ot.
11.
11.
supair
#10: Mikor veszel Xboxot kam?
10.
10.
kamgecam
#8: Pedig összekapták magukat! Önmagában 4 studió felvásárlása is hatalmas lépés előre. Az xbox nem megy sehova hanem felvette a kesztyűt és ez jóóóóóó! Következő genre akár fordulhat a kocka is. Bizakodva várom az ms új AAA fejlesztéseit a belső studióitól.
7.
7.
shatterhand
Elvileg meghajto se kene mar mert minek. Csak a premier jatekoknal fontos. Utana olyan akciok vannak,hogy akinek raer ugyis akkor veszi. Mar most tele vagyok olyan fa.a cimekkel,hogy idom sincs rajuk. De 10-15£ arnak nem lehet nemet mondani.
Idohiany miatt a gow,detroit se hozott lazba most. Horizon szinten varat meg.
Legnagyobb "gond" ,hogy a multis tamogatasok miatt csuszok. (R6,bf,cod)
6.
6.
markoci555
legalább tisztáztuk, hogy még valamiért nem adták fel :D meglátjuk mekkora pofára esés lesz belőle, valamint hogy hat a ps-re
3.
3.
kastorhun
Az a baj hogy új Exkluzívok nem igen készülnek, csak a szokásos.
Felvásároltak 4 új stúdiót, de ezek közül 2 csapat szinte alig tett le bármit az asztalra.
A Fablet és az Age of Empire-t meg se említették.
1.
1.
KRAT0S
Inkább játékokon dolgoztak volna!!!
Csak leszégyenítették magukat...Megint....

Minek új gép? Fifa-nak? CoD-nak?.... legalább ne nevettettnék ki magukat..

"Főnök !! Mit vigyünk ki az E3-ra???"
Semmit!majd bejelentem hogy mi már csináljuk az új gépet... lesz olyan konzolháború öröm lesz nézni.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...