E3 2018: Érkezik a Wolfenstein: Youngblood

A Bethesda Los Angeles-i konferenciáján mutatkozott be a Wolfenstein legújabb része, amely a kooperatív mókára épül. A Youngblood az alternatív '80-as években játszódik, főszerepben B.J. Blazkowicz ikerlányaival. Jön egy VR-mellékág is.

A Bethesda két Wolfenstein-játékkal jelentkezik - tudtuk meg a kiadó E3-as konferenciáján. Az első igazi folytatás lesz, amely az 1980-as években, 20 évvel a Wolfenstein II: The New Colossus eseményei után játszódik Párizsban. B.J. Blazkowicz két ikerlányát irányíthatjuk benne.

Az apa eltűnt a nácik által megszállt francia fővárosban, ám ezt Jessica és Sophia Blazkowicz nem hagyhatja annyiban. Eltökélik, hogy visszaszerzik a fatert és Párizst a németektől, mindezt egy akciódús kooperatív kampányban élhetik át a játékosok. Megjelenés 2019-ben PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

VR-mellékág a Wolfenstein világában

A második játék PlayStation VR-ra, Oculus Riftre és HTC Vive-ra érkezik jövőre. A Wolfenstein: Cyberpilotban az ellenállás két évtized alatt technológiailag hatalmasat fejlődött, a játékban egy hackert irányítunk, aki Párizsban akasztja össze a bajuszt a nácikkal. A saját gépieket fordítja a németek ellen, akár még a tűzokádó Panzerhundot is irányíthatjuk, segítve a francia ellenállást.

4 komment - szólj hozzá!