E3 2018: Érkezik a Wolfenstein: Youngblood

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bethesda Los Angeles-i konferenciáján mutatkozott be a Wolfenstein legújabb része, amely a kooperatív mókára épül. A Youngblood az alternatív '80-as években játszódik, főszerepben B.J. Blazkowicz ikerlányaival. Jön egy VR-mellékág is.

A Bethesda két Wolfenstein-játékkal jelentkezik - tudtuk meg a kiadó E3-as konferenciáján. Az első igazi folytatás lesz, amely az 1980-as években, 20 évvel a Wolfenstein II: The New Colossus eseményei után játszódik Párizsban. B.J. Blazkowicz két ikerlányát irányíthatjuk benne.

Az apa eltűnt a nácik által megszállt francia fővárosban, ám ezt Jessica és Sophia Blazkowicz nem hagyhatja annyiban. Eltökélik, hogy visszaszerzik a fatert és Párizst a németektől, mindezt egy akciódús kooperatív kampányban élhetik át a játékosok. Megjelenés 2019-ben PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

VR-mellékág a Wolfenstein világában

A második játék PlayStation VR-ra, Oculus Riftre és HTC Vive-ra érkezik jövőre. A Wolfenstein: Cyberpilotban az ellenállás két évtized alatt technológiailag hatalmasat fejlődött, a játékban egy hackert irányítunk, aki Párizsban akasztja össze a bajuszt a nácikkal. A saját gépieket fordítja a németek ellen, akár még a tűzokádó Panzerhundot is irányíthatjuk, segítve a francia ellenállást.

4.
4.
William Jospeh Blazkowicz
Véleményem ? Terror Billy-t a népnek.
3.
3.
Neo1989
2.
2.
azureknight0715
Az old blood a leggyengébb rész lett, kezdek félni hogy ha már a cím is hasonló ezis súlytalan lesz és csak az akció lesz semmi törtnettel.
1.
1.
Mortis
Most akkor teljesen súlytalan lesz a Wolf 3 mert tudjuk hogy mèg közel 20 èvvel kèsőbb is maradnak nácik S Blazko gyerekei( termèszetesen erős, önálló nők) is sèrtetlenek maradnak. Egy lèpèssel kinyírták az èrdeklődèsem: yaay!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...