E3 2018: Bemutatkozott a The Elder Scrolls: Blades

  • Írta: szlav
  • 2018. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy újabb The Elder Scrolls-címet mutatott be a Bethesda a 2018-as E3-konferenciája során. A Blades egy háromdimenziós dungeon crawler lesz, amely elsősorban mobilplatformokon, de később majd konzolokon és PC-n is hódít majd.

Egy új The Elder Scrolls-játékra már idén rátehetjük a mancsunkat - jön a The Elder Scrolls: Blades. A Bethesda új dungeon crawler RPG-je olyan minőségben hozza Tamriel világát a mobilképernyőkre, hogy azt jópár konzolos cím is megirigyelhetné.

A tap-to-move és dual stick irányítással is vezényelhető szerepjáték hozza a megszokott The Elder Scrolls-kazamaták élményét. Saját karaktert kreálhatunk, amelyet a játék során szabadon testreszabhatunk majd, a cím pedig ne tévesszen meg minket - a pengék mellett természetesen a varázslatok is minket szolgálnak.

Három különböző játékmódot mutattak be a színpadon. Az Abyss egy roguelike dungeon crawler játékmód lesz, ahol bevethetjük magunkat a kézzel épített, vagy akár procedurálisan generált dungeonök mélyébe. Az Arena pont az, aminek hangzik - ebben a PvP-módban egymás ellen küzdhetnek majd meg a Blades legnagyobb harcosai. A harmadik játékmód a Town lesz. Itt otthonunkat - amely ezúttal egy egész város - építgethetjük és szépítgethetjük, ezzel pedig eldicsekedhetünk majd a barátaink előtt is.

A The Elder Scrolls: Blades idén ősszel érkezik, a Google Play- és App Store-előregisztráció pedig már most megkezdődött. Nemcsak a mobilosok örülhetnek, ugyanis a Bethesda a lehető legtöbb platformra ki szeretné dobni majd a játékot, így PC-n és konzolokon is beköszön majd a Blades, s a hírek szerint még VR-támogatást is kap. Külön pluszpont pedig, hogy cross-platform címről lesz szó, így mindenki összecsaphat majd az arénában.

3.
3.
PaprikaJancsi
Kíváncsi leszek, hogy tényleg így fog-e kinézni, mert akkor nagyon durva lesz. Örülök, hogy a Bethesda, EA, Microsoft látja, hogy milyen piacot jelent a mobil gaming, és nagy játékcégek kitudják majd hozni az erőt a telókból. Command and Conquer, Elder Scrolls és Gears of War a zsebemben. Ezt sem hittem volna pár évvel ezelőtt xD
1.
1.
kastorhun
Nevetséges hogy az összes bemutatón volt egy mobil játék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...