E3 2018: PUBG - mi vár ránk Xbox One-on?

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 11.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft konferenciáján előkerült a PlayerUnknown’s Battlegrounds is, és végre kiderült, milyen friss tartalmakat kapnak a közeljövőben a konzolosok. A Sanhok térképre például már a nyár folyamán lecsaphatunk.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds a PC-s verziótól némileg lemaradva, de folyamatosan frissülni fog. Friss térképek és testreszabási lehetőségek várnak a játékosokra, a Sanhok map például még a nyár folyamán élesedik a konzolon.

A tél folyamán egy vadiúj mókát, a War módot is megkapjuk, és egy havas pálya is bemutatkozott a legújabb előzetesben. Talán erre is lecsaphatunk idén.

6.
6.
Stranger
#1: Mi a gond a PC-s változattal? Hogy 6-7 éves hardver kell neki? Bele ne halljatok, de fogadok megint egy laptopos mond véleményt a "rossz" portról.
5.
5.
delphijos
#4: Lehet hogy nem egyforma X-ünk van, de nálam még mindíg folyamatosan jellennek meg az objektumok ahogy közeledik feléjük az ember. Semmi esetre sem mondanám hogy "jól fut".
4.
4.
Krekk
#1: One X-en elég jól fut. Minden betölt időben, megakadni eddig akkor akadt meg, amikor 3 autó furikázott egyszerre a képernyőn, vagy a school tetején, amikor 6-an landoltunk egyszerre.
One S-en is játszottam, ott tényleg késve tölt be sokszor és jóval többször akad.
2.
2.
ollie92
Röviden : 15 FPS, későn renderelt házak, bugtenger. Vegyétek, vegyétek, hadd nőjön a köcsög a PLAYERUNKNOWN egója.
1.
1.
azureknight0715
Na ez fasza :D kèrdès a boxosok felè! Ez a játèk már fut rendesen akadás nèlk7l? Mert pcn mèg mindig nem :D mellesleg vicces volt látni hogy kb csak egy kèt lefizetett emberke tapsolt :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...