E3 2018: Rengeteg újdonság lesz a Battlefield V-ben

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 11.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts konferenciája után ellepték a világhálót a Battlefield V korai bemutatói, a kiadó ugyanis egy zárt bétában már tesztelteti a játékot. Az így készült felvételekből pedig az is kiderül, mi minden változott az előző rész óta.

Az Electronic Arts E3-as bemutatója után mintha elcsendesedtek volna a Battlefield V bemutatkozóvideója utáni elégedetlenkedők. Talán nem véletlenül, a korai változatból készült bemutatók után ugyanis jól körvonalazódik, milyen irányú változások  történtek az előző rész óta. 

Az EA ráadásul néhány kiváltságossal már pörget is egy zárt próbakört, a játékosok pedig tapasztalataikat összegyűjtve mesélték el, milyen az új játékmód, a Grand Operations, milyenek a járművek, a környezet rombolhatósága vagy a játékbeli építgetős részek.

A Battlefield V október 19-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
kastorhun
Nekem piszkosul tetszik, de ez minimap szörnyű!
4.
4.
Inferno
#3: Teljesen igazad van a cod és a BF ilyen szinten teljesen más és nem is szabadna állandóan hasonlítgatni mert azon kívül hogy fps másban nem egyeznek. De én arra értem h ők is a ww2-t vették elő mindenki szaladgál mint a veszett egér 2szer olyan gyorsan mint eddig megy a fal építgetés és nulla ww2 hangulat mondjuk az a pálya miatt lehet.
3.
3.
gomba56
#2: COD WW2 klón? A második világháború igen kötött dolog. Ugye az egy lerágott csont! A fegyverek ismerjük, a hadszíntereket ismerjük. A COD-ban a pörgősség, kis pályák, és a nulla fegyvervisszarúgás jellemző! A BF-nél nagy terek, rombolhatóság, "csapatmunka" járművek vezetése a jellemző! Semmi közük nincs egymáshoz!
2.
2.
Inferno
Szeretném szeretni ezt a játékot mert már egy ideje vártam h a DICE kiadjon egy minőségi ww2 BF-et de ez inkább tűnik még a videók után is egy COD WW2 klónnak megfűszerezve egy kis Fortnite-al mint Battlefieldnek.
1.
1.
ollie92
"...a kiadó ugyanis egy zárt bétában már tesztelteti a játékot"

Nos, bár a játék már majdnem kész van, még nem béta fázis, hanem PRE-ALPHA.
Hamarosan szétküldik a meghívókat is a zárt alpha tesztre, béta csak nyár végén valószínű.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...