E3 2018: Beyond Good & Evil 2 - Jade visszatért!

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 11.
  • Videó
Link másolása
A lagymatag Just Dance 2019-nyitány után a Beyond Good & Evil folytatásával folytatódik a Ubisoft konferenciája. Kaptunk egy új előzetest, amiből kiderült, hogy visszatér Jade, de fiatalabb kiadásban.

Látványos előzetest kapott a Beyond Good & Evil 2. Az előzetes a System 3 nevű bolygón jászódik, ahol kalózcsapatunkat váratlan vendég lepi meg, méghozzá nem más, mint Jade fiatalabb kiadása. Egyéb érdemi információ nem derült ki az előzetesből, így a Ubisoft kiadott egy másik trailert is, amiben a csapat egyes tagjait mutatja be Gabrielle Shrager és Emile Morel.

Emellett kiderült, hogy a fejlesztést teljesen közösségivé teszik, vagyis szabadon elküldhetjük ötleteinket, legyen szó egy artworkről vagy egy zenéről, ha a csapat úgy ítéli meg, akkor beépíti a játékba. Ebben egyébként a Joseph Gordon-Levitt által üzemeltetett HitRecord lesz a cég segítségére.

Továbbá kaptunk egy nagyon rövid bemutatót az alfaváltozatból, ami a Ganesha nevű bolygón játszódik, de az igazi demót csak zárt ajtók mögött nézhetik meg a szerencsések.

4.
4.
KRAT0S
Most akkor lesz benne sztori mód vagy nem?
3.
3.
FiveSalmon69
#2: Most is erről van szó. :D mi zavart össze?
2.
2.
azureknight0715
Kicsit összezavarodtam most akkor ez nem elözmèny ezekszerint, hanem folytatás, mert ha jól emlèkszem anó azt mondták az első rèsz elött fog játszodni. Na de ennek csak örülni tudok főleg Jadenek, meg peynek viszont arra kív vagyok hogy az első rèsz vègèt hogy magyarázzák majd :)
1.
1.
GAMEROD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...