E3 2018: Beyond Good & Evil 2 - Jade visszatért!

A lagymatag Just Dance 2019-nyitány után a Beyond Good & Evil folytatásával folytatódik a Ubisoft konferenciája. Kaptunk egy új előzetest, amiből kiderült, hogy visszatér Jade, de fiatalabb kiadásban.

Látványos előzetest kapott a Beyond Good & Evil 2. Az előzetes a System 3 nevű bolygón jászódik, ahol kalózcsapatunkat váratlan vendég lepi meg, méghozzá nem más, mint Jade fiatalabb kiadása. Egyéb érdemi információ nem derült ki az előzetesből, így a Ubisoft kiadott egy másik trailert is, amiben a csapat egyes tagjait mutatja be Gabrielle Shrager és Emile Morel.

Emellett kiderült, hogy a fejlesztést teljesen közösségivé teszik, vagyis szabadon elküldhetjük ötleteinket, legyen szó egy artworkről vagy egy zenéről, ha a csapat úgy ítéli meg, akkor beépíti a játékba. Ebben egyébként a Joseph Gordon-Levitt által üzemeltetett HitRecord lesz a cég segítségére.

Továbbá kaptunk egy nagyon rövid bemutatót az alfaváltozatból, ami a Ganesha nevű bolygón játszódik, de az igazi demót csak zárt ajtók mögött nézhetik meg a szerencsések.

4 komment - szólj hozzá!