E3 2018: The Division 2 - a harc elérte Washingtont

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 11.
  • Videó
Link másolása
Ahogy azt vártuk, a The Divison 2 filmes előzetessel tette le a névjegyét a Ubisoft konferenciáján. A fertőzés már a fővárost, Washington D.C.-t is elérte, életképeket láthatunk a karanténzónán belül. A gameplayt sem kell nélkülöznünk.

Persze mindig akadnak olyan csoportok, akik hasznot akarnak húzni a tisztességes túlélőkből. A The Division 2 legújabb előzetese inkább hangulatfokozó, célt ad a gyilkolásnak és a lootolásnak, ami ismét a TPS gerincét képezi.

Te vagy a védelem utolsó vonala, ha elbuksz, a civilek is veled halnak. Csak bátor hősök tisztíthatják meg a várost a veszedelemtől. Szerencsére a taktikai lehetőségek újabb szintre léptek, a fejlődési rendszert teljesen átszabták, számos fegyvert és kütyüt nyithatunk meg.

A specializáció nagyon fontos szerephez jut, a kampány után három kaszt közül választhatunk: Sharpshooter; Demolitionist; Survivalist. Ezúttal akár nyolc játékos is csapatba verődhet endgame során, érkeznek ugyanis a raidek.

Az első évadban három DLC várható új területekkel és küldetésekkel. Minden kiegészítő teljesen ingyenes lesz, nem lesz szezonbérlet.

A The Division 2 március 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A bétára már lehet jelentkezni. Az első expós trailerért erre fáradj.

11.
11.
user101
Hát, nálam az elsővel csak sikerűlt elérni, hogy még véletlen se vegyek meg semmit ami online és ubisoft... :{|
8.
8.
PaprikaJancsi
Az szomorú ha jobban lekötötte a figyelmemet ez a beszélgetés, mint maga a játék? xD
1.
1.
GAMEROD
Csak azt sajnálom hogy ezt a grafikai részletességet nem a szórakoztató játékokban használják fel, hanem ilyen valamikben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...