E3 2018: Nyakunkon a The Crew 2 nyílt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 11.
  • Korai verzió
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi feltételezések, még ebben a hónapban lezavarják a The Crew 2 nyílt bétatesztjét PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A Ubisoft E3-as műsorában levetített előzetes a próbaváltozat tartalmaira koncentrál.

A The Crew 2-ben bejárhatjuk egész Amerikát a nyugati parttól a keletiig. Nemcsak autókkal és motorokkal nyomulhatunk, hanem motorcsónakokkal és repülőkkel is. Hamarosan te is belekóstolhatsz a versenyjátékba, lévén a nyílt bétatesztre június 21-25. között kerül sor PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Az alábbi linken regisztrálhatsz rá - a platform kiválasztása után, és már elő is lehet tölteni a klienst. A próbaváltozatban nyolc motorsport-diszciplínát teljesíthettek egyedül vagy online.

A végleges változat június 29-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de utána is el leszünk látva friss tartalmakkal.

3.
3.
Necreon
29.-én megjelenés, 26.-án Gold Edition-ösöknek, a béta 25.-én ét véget. Kicsit erős bétának hívni, inkább promóciós demó amit kirántanak a kezedből hogy másnap meg akard venni a goldot. De persze örülünk Vincent.

Eredetileg reveal-kor fogtam a fejem hogy ezt most miért kellett, aztán megtanultam más perspektívából látni és rájöttem hogy micsoda jóság.
2.
2.
GAMEROD
Steamen alapból elő lehet tölteni, de 9 nap múlva lesz játszható.
1.
1.
GAMEROD
Mondjon bárki bármit, a bejárható terület méretéhez viszonyítva is szép a játék, pedig általában a méret a látvány rovására megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...