E3 2018: Ingyenes lesz a For Honor - Starter Edition

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 11.
  • Akció
Link másolása
Az E3 nagyon régen tartogatott ilyen klassz meglepetést a középkori csaták szerelmeseinek; a Ubisoft egy hétig ingyenessé teszi a For Honor - Starter Edition kiszerelést minden PC-sjátékos számára, ráadásul új kiegészítő is jön.

A Starter Edition kizárólag PC-n érhető el, ahhoz, hogy saját Uplay-könyvtárunkban tudhassuk a játékot teljesen ingyen, nem kell mást tennünk, mint ellátogatni az alábbi oldalra mától egészen június 18-án, 22 óráig, és a Uplay-felhasználónkat beregisztrálva máris belevethetjük magunkat a harcba.

A konzolosoknak sincs azonban okuk a panaszra!

A mindent elsöprő kataklizma után polgárháború dúl, melyben a vikingek, lovagok és szamurájok küzdenek, hogy a káoszból újra békét teremthessenek. A harc azonban egyre elkeseredettebb, ráadásul egy teljesen új nép lép be negyedik félként a csatába. Érkezik a Marching Fire kiegészítő.

Az újítások közt egy teljesen új frakció, a kínai wulinok brigádja és – a közönség állandó unszolásának köszönhetően – egy teljesen új játékmód szerepel. Utóbbi „Castle Siege” néven lesz elérhető a játékban, 4v4-es csatákban próbálhatjuk az ellenfeleink várát lerombolni különböző ostromgépekkel, legyen szó akár hatalmas faltörőkosokról, katapultokról, vagy torbocsinokról (trébuchet).

A készítők szerint az eddigi legnagyobb és legambiciózusabb kiegészítő október 16-án rajtol el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt.

3.
3.
markoci555
"A konzolosoknak sincs azonban okuk a panaszra!"

Olvasnám én is hogy utána mi jön? Miért? De olyan mintha csak szimplán továbbírták volna a hírt. :D
2.
2.
Raptor X
"A konzolosoknak sincs azonban okuk a panaszra!"

A haverodnak veszek egy kocsit, neked meg illatosítót, meg új gumit az ablaktörlődbe. És nincs okod panaszra. :/
1.
1.
FiveSalmon69
Hát. Én "konzolos" vagyok, és ingyé' szívesen játszottam volna vele. Panaszkodhatok? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...