E3 2018: Itt nézd vissza a Sony konferenciáját!

A Sony hajnali 3-kor tartja az E3-as műsorát, így most a PlayStation 4 közelgő újdonságai kerülnek terítékre. Mérget vehetünk rá, hogy a konzolgyártó erősen rágyúr az exkluzív címekre.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#113
Spyro? Medi evil? :((
#111
#107: ...és kiszöktél rajta
#108
Csepp torz tükör........kifejezetten ide Nektek
#109
Csepp torz tükör........kifejezetten ide Nektek
#107
#105: Nagy az isten állatkertje...és nyitva maradt a kerítés.....
#105
Azt vártam a Sonytól ,hogy bemutat valami olyan gémet ami miatt vennék a masinájukból.De hát ez a sok trágya egyszer végigjátszós valami nem hoz lázba.
Vegyetek Xboxot ott van a Halo.A világ legjobb játéka! A többi szarral csak az időtöket pazaroljátok. Ha nem vesztek Xboxot egy ilyen katasztrófális Playstation bemutató után akkor mind hülyék vagytok.....; -)
#104
#102: Igazából ja, igazad van. A lényeg, hogy jó év előtt állnak az Xboxosok és a PSesek konzoltól függetlenül.
A Nintendosok meg majd kiderül. :)
#102
YanezModerátor
Szerintem nem azon kéne rugózni, hogy melyik konf volt jobb, hanem örülni az egész E3-nak, mert sok játékról láthattunk gameplayt, infókat, dátumokat meg érdekességeket. Teljesen mindegy kinek a puckosa volt most nagyobb, mert hozzánk ebből úgyis csak a játékok jutnak el, és más tortából szart sem kapunk. :)
#101
#99: Azért mert valaki nem bírja, hogy a másik fél képtelen felfogni valamit, az nem jelenti, hogy az az értelmes aki nem bírja felfogni azt amit mondanak neki.
A multiplatform is játék, vagy nem? Mondjuk már azon sem lepődnék meg, ha azt nem tekintenéd annak. Beszélsz itt meglepetésekről, meg, hogy mennyivel jobb volt a Nioh2 mint minden más az Xbox konfon, csak rohadtul nem ez volt a lényeg.
#98
#94: Bezzeg ha a From Software a PS4 standján mutatta volna be a Sekiro: Shadows die twice-ot, és teszi ezt exkluzívként, akkor most azt is tömjéneznéd, de így meg egyszerűen szöget sem vert a fejedben, főleg azért mert MS konfon mutatták be...
#97
#95: Értelmes és 100%ban igaz. ezek tények.
Lehetne vesézni a témát órákig de nem jutnátok a végére soha..
#96
#93: Kívánom, hogy a GoW-ot játszd végig majd 86.-jára mikor kijön a Cyberpunk 2077(itteni értelmezés szerint nem játék, mert multiplatform), vagy a Resident Evil 2 remake(itteni értelmezés szerint nem játék, mert multiplatform), vagy a DMC5(itteni értelmezés szerint nem játék, mert multiplatform), de sorolhatnám még. Csak a Cyberpunkkal valszeg annyi időt elfogok tölteni egymagában mint a God of War, Days Gone és Last of Us 2 trióval összesen x 3. Akkor miről beszélünk? Szó se róla, kurva jó címek vannak a Sony exek között, de nem csak azok a játékok léteznek.
#95
#94: Szerintem majd ha értelmes leszel beszélgetünk, most nem érdemes.