E3 2018: Fedezzük fel a The Sinking City titkait!

A Frogwares független játékstúdió egy új előzetessel érkezett a PC Gaming Show színpadára. Ebben a H.P. Lovecraft által ihletett rémálomban a mi detektívmunkánkon múlik majd a süllyedő város sorsa.

A The Sinking City egy igazi lovecrafti rémálom. A kozmikus horror atyja ihlette ezt a pofás kalandjátékot, ahol egy detektív bőrébe bújva járhatunk utána a rémisztő sorsra jutott város titkainak.

A városunk süllyedése borzalmas szörnyeket ébresztett fel a víz legmélyebb bugyraiból. A szomorú sorsra jutott lakókat csupán a közös félelem kovácsolja össze. Kivéve persze az okkult hívőit, akik tárt karokkal várják a mélység urainak felemelkedését.

A játékvilágban elszórt információk és nyomok kulcsfontosságúak lesznek a továbbjutásban, ugyanis a The Sinking City nem fogja majd a felhasználó kezét! Itt nincs naplónk, ahol követhetjük az éppen aktuális feladatot és a térképen sem jelennek meg a küldetéseket jelölő pöttyök.

Főszereplőnk mentális állapota is fontos szerepet játszik majd. A sok szörnyűségtől hamar elveszthetjük józan eszünket, ekkor pedig felbukkannak majd elménk legsötétebb képzelgései is.

0 komment - szólj hozzá!