E3 2018: Végre mozgásban a The Last of Us: Part II

Megérkezett a The Last of Us: Part II első játékmeneti videója, melyben alaposan megfigyelhetjük mindazt, amitől a Naughty Dog a műfaj egyik legnagyobb mesterének számít.

Kommentek

#65
#58: Azért az különbség hogy a melegek kölcsönös beleeegyezés teszik amit tesznek. ( ha nem , az megint más téma ). És mindkettőjük számára természetes. Nem akarok én itt állást foglalni , csak a pedofil sorozatgyilkos példára reagálok.
#64
YanezModerátor
#63: Joel épp szivarozik valahol egy jéghideg korsó sörrel a kezében, miközben arra gondol: "Én nem köllök már ide, mer ez a jány mindenkit elfenekel".
#63
És hol van Joel? Remélem nem halt meg, és benne lesz a játékban...
#56
#49: Jólvan, szakemberkedj csak, mint mondtam ha félretesszük az állatvilágos témát, akkor is marad az ember. Ezt érzik természetesnek, ergo természetes. Te meg lobbizhatsz putyinnak, meg a konzervatív szélsőjobbos igazság harcosoknak egy full lepusztult homogén világért. :) Hajrá.
#55
Kell a női főszereplő münt egy falat kenyér
Manapság már a játékokban is ezt nyomatják mint a filmekben.
#54
Szerintem buziság ezen "vitatkozni". Egyébként, sokkal károsabbnak gondolom az önző, korrupt, hazug, hataloméhes politikusokat, mint azt a pár b*zit, akivel osztoznom kell a Föld légterén.
#52
felegyiModerátor
Két csaj smárol, és Ti megint a buzikról osszátok az észt... hogy a pélóba jött elő a téma? Nemhogy állna a dákótok ezen a két "beteg nőn", már megint a buzik... csesszétek meg :)
#51
#49: +1
#50
Köszönjük szépen a Sony-nak és a ND-nak, hogy gondoskodtak a napi buzi-propagandáról.
#48
#46: Örömmel és megnyugodva látom, hogy vannak még épeszű emberek.
#47
#38: Az ötöslottó nyerőszámai pedig...